Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Створення сучасної велоструктури міста Славутича

1 червня в місті Славутичі відбувся Велодень, до участі у якому прибули біля 200 учасників і не тільки славутичан, а й любителів велоспорту з міст Києва, Чернігова та інших міст. З кожним роком вело рух в нашій країні стає популярнішим, масовим, таким, що відповідає вимогам сучасної молоді.

 

1 червня в місті Славутичі відбувся Велодень, до участі у якому прибули біля 200 учасників і не тільки славутичан, а й любителів велоспорту з міст Києва, Чернігова та інших міст.

З кожним роком вело рух в нашій країні стає популярнішим, масовим, таким, що відповідає вимогам сучасної молоді.

До речі, якщо в іншим містах України тільки плануються вело доріжки, то з моменту будівництва Славутича, ці вело артерії були заплановані та збудовані у нас.

На жаль, існують певні невеликі проблеми з використанням цих доріжок у Славутичі. Високі бордюри та гілки дерев не дають можливість швидко та з комфортом пересуватися велосипедистам.

Для вирішення цих проблем, та впровадження вело культури європейського рівня у нашому місті планується розробити та реалізувати програму створення сучасної вело структури Славутича.

Всім, хто не байдужий до цих питань просимо вносити свої пропозиції до 07 липня 2014 року до відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради за адресою:

Центральна площа, 7 ( каб. 218), м. Славутич, Київська обл., 07100
E-mail: molod@slav.gov.ua
Телефон для довідок: 3-00-11*139

Тетяна Бойко


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: