Завантаження ...

Роботу Офісу підтримки громадських ініціатив м. Славутич презентовано в Грузії

У грузинському місті Тбілісі 5–7 грудня відбулася конференція «Етика і прозорість на місцевому рівні: стратегії та інструменти». Конференція була організована Конгресом місцевих і регіональних влад Ради Європи в рамках тематичної програми «Зміцнення інституційних основ...

 

У грузинському місті Тбілісі 5–7 грудня відбулася конференція «Етика і прозорість на місцевому рівні: стратегії та інструменти».

Конференція була організована Конгресом місцевих і регіональних влад Ради Європи в рамках тематичної програми «Зміцнення інституційних основ місцевого самоуправління», що реалізується спільно з Експертним центром з реформи місцевого самоуправління Генерального директорату з питань демократії. Ця програма фінансується Європейським Союзом та Радою Європи і реалізується Радою Європи в рамках «Партнерства для ефективного управління 2015–2017» для Вірменії, Азербайджану, Грузії, Молдови, України та Білорусі.

Конференція слугувала платформою для обміну кращими практиками щодо місцевих ініціатив з етичного управління і прозорості. Директор КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Арина Старовойтова презентувала на заході результати реалізації проекту «Створення Офісу підтримки громадських ініціатив в місті Славутич», що був виконаний в рамках Грантової угоди між Радою Європи та виконавчим комітетом Славутицької міської ради й профінансований за рахунок гранту в рамках спільного проекту Європейського Союзу та Ради Європи.

Запрошуємо всіх зацікавлених осіб до подальшої співпраці з Офісом підтримки громадських ініціатив (БК «Енергія», ІІ поверх), де триває робота з впровадження оновленого Кодексу етики, робота громадських експертних груп, консультування зацікавлених осіб щодо реалізації громадських ініціатив. Контактна інформація: тел. 2-22-50 (Арина Старовойтова, Ганна Мороз, Олена Вялько, Марина Карасьова), ел. адреса для листування: slavutich.ofis@gmail.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия