Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Житель Славутича отримав подарунок від ПриватБанку та Mastercard

Пощастило жителю Славутича Володимиру Сьоміну. Він став одним із призерів акції “Круті гаджети за перекази за кордон” - виграв рюкзак. “Цей подарунок для мене - приємна несподіванка, - говорить Володимир Сьомін, переможець акції. - Клієнтом ПриватБанку я став більше 10 років назад...

Пощастило жителю Славутича Володимиру Сьоміну. Він став одним із призерів акції  “Круті гаджети за перекази за кордон” - виграв рюкзак.

 

“Цей подарунок для мене - приємна несподіванка, - говорить Володимир Сьомін, переможець акції. - Клієнтом ПриватБанку я став більше 10 років назад і користуюся всіма послугами та сервісами ПриватБанку. В своїх особистих фінансових справах використовую Інтернет-банк Приват24: надсилаю перекази, сплачую комунальні послуги, контролюю свої рахунки, поповнюю мобільний телефон. Бажаю ПриватБанку і надалі залишатися першим інноваційним банком в Україні, постійно проводити акції і радувати своїх клієнтів".

Прес-служба ПриватБанку нагадує, що акція “Круті гаджети за перекази за кордон” триває до 25 січня 2018 року. В акції можуть брати участь клієнти ПриватБанку відправники грошових переказів.

Якщо ви надсилаєте грошовий переказ (терміновий переказ через будь-яку систему, SWIFT-платіж або переказ з картки на картку) з картки Mastercard від 50 доларів в еквіваленті протягом одного календарного місяця , стаєте учасником розіграшу подарунків.

Реєстрація не потрібна. Ви маєте можливість виграти смартфони, рюкзаки, рюкзаки, PowerBank, термокухлі.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: