Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

День благодійності у Соціально-психологічному центрі

Благодійність – справа не менш серйозна, ніж професійна діяльність. Для того, щоб творити добро, зовсім не обов'язково мати великі статки, займати високу посаду чи бути суперзіркою. Головне – мати серце та бажання відкрити його для інших. 8 грудня, напередодні Дня благодійності, у...

 

Благодійність – справа не менш серйозна, ніж професійна діяльність. Для того, щоб творити добро, зовсім не обов'язково мати великі статки, займати високу посаду чи бути суперзіркою. Головне – мати серце та бажання відкрити його для інших.

8 грудня, напередодні Дня благодійності, у Соціально-психологічному центрі м. Славутич пройшов благодійний ярмарок-продаж виробів ручної роботи: м’яких іграшок, прикрас, мила, в’язаних речей, випічки, консервації тощо. Було зібрано 2814 гривень 80 копійок. Ці кошти будуть використані на потреби українських військових, що перебувають у зоні АТО.

Ярмарок супроводжувався активними іграми для дітей та святковим концертом. Вечір благодійності зібрав усіх небайдужих людей нашого міста. Серед запрошених гостей були учасники АТО та члени їх сімей, волонтери, меценати та всі небайдужі славутичани, які отримали заслужене «Дякую» за свою підтримку та працю. Волонтери, які тісно співпрацюють з нашим Центром, були нагороджені подяками від Соціально-психологічного центру та грамотами від Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

У складний для країни час кожен громадянин як може намагається зробити свій внесок на допомогу бійцям, які воюють за мир в Україні.

Дякуємо за активну участь учням та вчителям загальноосвітніх шкіл міста, Дитячий школі мистецтв, Палацу дитячої творчості та юнацтва, творчій студії «Аква», КЗ «Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» та всім славутичанам, які надали свої вироби.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: