Завантаження ...

Депутат-євромайданівець демонстративно повернув міському голові свої нагороди

На знак протесту проти рішень та дій міського голови Славутича Володимира Удовиченка депутат міської ради та лідер місцевого осередку ГО "Майдан" Ільгіз Ісхаков вирішив повернути всі нагороди та відзнаки, які йому було колись вручено від імені Славутицького міського голови.

Ільгіз Ісхаков
На знак протесту проти рішень та дій міського голови Славутича Володимира Удовиченка депутат міської ради та лідер місцевого осередку ГО "Майдан" Ільгіз Ісхаков вирішив повернути всі нагороди та відзнаки, які йому було колись вручено від імені Славутицького міського голови. Про це депутат написав на своїй сторінці у Facebook 25 червня.

За словами Ільгіза Ісхакова він "під час сесії міської ради повернув всі нагороди та відзнаки і грамоти, які отримав від Голови міста за строк шістьох скликань своїх депутатських повноважень",

"На цей демарш я вирішив піти на знак протесту проти рішень та дій міського голови Славутича Володимира Удовиченка, оскільки я так і не побачив змін у місті після подій зимової Революції гідності. Всі рішення в нашому місті як приймались так і продовжують прийматись не на користь міської громади, а на користь купки місцевих політиканів з Партії регіонів", - впевнений депутат.

Додавши при тому, що він зараз не бачить з боку міської влади кроків та намагань для того, аби місто-супутник Чорнобильсокї АЕС нарешті перетворився із "заповіднику Радянського Союзу" на місто із сучасними управлінськими рішеннями.

"Я впевнений, що з такою місцевою владою, яка зараз лишилась працювати у Славутичі, про реальну реформу місцевого самоврядування годі і мріяти, нажаль", - зазначив Ісхаков.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия