Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На Київщині чоловік намагався вивести 200 кілограм металу з Чорнобильської зони

Під час чергового патрулювання працівники відділу поліції зони ЧАЕС натрапили на схованку металобрухту та торовану стежку поблизу. Правоохоронці вирішили влаштувати засідку. До операції долучилися і працівники прикордонної служби. Про це повідомляє інформаційний портал...

 
Під час чергового патрулювання працівники відділу поліції зони ЧАЕС натрапили на схованку металобрухту та торовану стежку поблизу. Правоохоронці вирішили влаштувати засідку. До операції долучилися і працівники прикордонної служби

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції у Київській області у Facebook.

В результаті спільної роботи затримали 29-річного збирача металу на гарячому, коли він намагався перетнути границю Чорнобильської зони. Як з’ясувалося, житель Іванківського району планував заробити на цьому близько двох тисяч гривень.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 261(1) Кримінального кодексу України. Транспорт правоохоронці вилучили, а металобрухт направили на дозиметричний контроль. За порушення вимог режиму радіаційної безпеки з метою збуту металу любителю легкої наживи загрожує до п’яти років ув’язнення.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: