Завантаження ...

СМСЧ – 30 років!

Багато гостей завітали до СМСЧ-5, щоб привітати колектив зі славним 30-річним ювілеєм! За ці десятиліття медсанчастина пройшла етапи становлення і ввійшла в першу трійку кращих серед подібних медико-санітарних частин. Про це сказав у виступі головний лікар СМСЧ-5 Віктор Шиленко

 
Багато гостей завітали до СМСЧ-5, щоб привітати колектив зі славним 30-річним ювілеєм! За ці десятиліття медсанчастина пройшла етапи становлення і ввійшла в першу трійку кращих серед подібних медико-санітарних частин.

Про це сказав у виступі головний лікар СМСЧ-5 Віктор Шиленко. У час реформування багато невизначеності , але колектив стійко переносить всі випробування і , навіть, в нелегких умовах сьогодення намагається не знижувати якості медичної допомоги.

Багато приємних, вітальних слів адресували ювілярам - предстваники Міністерства охорони здоров'я України Антоніна Машківська та Верховної Ради України Сергій Омельянець, міський голова Славутича Юрій Фомічев, прокурор міста Дмитро Столярчук, директор Наукового центру радіаційної медицини Дмитро Базика, головний лікар Чернігівської обласної лікарні Андрій Жиденко, фінансовий директор ДСП ЧАЕС Валерій Салій, заступник директора ВП "Атомремонтсервіс"НАЕК "Енергоатом" Анатолій Зорін, настоятель Свято-Іллінського храму Отець Іоанн, начальник СМЧ-11 Андрій Кнерцер, начальник СМЧ-17 Олександр Фролов, завідуюча Славутицьким відділом лабораторних досліджень Тамара Нездемовська, перший завідуючий хірургічним відділенням СМСЧ-5 Віктор Кіндрачук.

Не всі запрошені змогли приїхати на ювілей. Надіслали свої вітання з подарунками та нагородами Народний депутат України Ярослав Москаленко, депутат Київської обласної ради Володимир Удовиченко, колишній начмед СМСЧ-5 Зоя Магеррамова.

Гостям, що прибули на ювілей, вручили на згадку буклети про славну історію СМСЧ-5, про вагому роботу колективу - лікарів, медсестер, молодшого медичного персоналу, адміністративно-господарської служби месанчастини.

Цього дня не менше було і творчих вітань від вихованців Дитячої школи мистецтв, Палацу дитячої та юнацької творчості, молоді міста. Ведуча заходу Лариса Маслій, передала щирі і теплі слова ювілярам від колективу Кіноконцертного комплексу, який вона очолює.

Людмила ЛЮБИВА, фото автора
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия