Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Стань лідером свого життя! Грай чесно!

«Fair Play – Чесна Гра» – частина Національної інформаційної кампанії «Не дай СНІДу шанс!» та є одним із найуспішніших проектів, орієнтованих на популяризацію футболу і здорового способу життя серед дітей та молоді. Вона ефективно об’єднує зусилля багатьох державних, міжнародних та неурядових організацій.

У травні 2013 року в Славутичі на базі ЗОШ №4 стартував проект «Fair play – Чесна гра».

 «Fair Play – Чесна Гра» – частина Національної інформаційної кампанії «Не дай СНІДу шанс!» та є одним із найуспішніших проектів, орієнтованих на популяризацію футболу і здорового способу життя серед дітей та молоді. Вона ефективно об’єднує зусилля багатьох державних, міжнародних та неурядових організацій. Проект був започаткований як складова національної соціальної ініціативи до Чемпіонату Європи з футболу 2012 р. та покликаний убезпечити дітей та молодь від шкідливих звичок, виховати в них відповідальне ставлення до своїх рішень і вчинків, прищепити дух здорового способу життя та чесної гри. Участь в проекті беруть дівчата та хлопці віком від 12 до 17 років по всій Україні.

Учасники проекту, учні ЗОШ №4, пройшли навчання з виховної програми «Чесна гра – Перша ліга» та «Чесна гра – Вища ліга», які були схвалені науково-методичною комісією з організації спортивно-оздоровчої роботи Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України. А вже у червні волонтери Центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді взяли участь в конкурсі «Конституція Чесна Гра», який проводився в соціальній мережі «Вконтакте» для виявлення найкращих пропозицій щодо Конституції Молодіжної Республіки Чесна Гра. За підсумками журі, за кількістю набраних лайків у групі  «Fair Play – Чесна Гра» перше місце посіла команда учнів ЗОШ №3 та №4 м. Славутич (капітан – Дмитро Іванов). Переможці отримали фірмові флешки з логотипом «Не дай СНІДу шанс!»

З метою подальшого впровадження проекту «Fair Play – Чесна Гра» в місті 12 листопада, в спортивному залі ЗОШ №4, для вчителів фізичної культури та спеціалістів Соціально-психологічного центру інструктор Анастасія Мовчун провела майстер-клас. Під час заняття учасники змогли не лише ознайомитись із програмою проекту, а й спробувати декілька вправ на практиці. Задоволення було невдаваним, щирим, тож проект «Чесна гра» успішно стартував у місті Білого ангела. Директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді А. І. Божок вручила тренерам обладнання для проведення занять. Зичимо усім тренерам наснаги та творчих успіхів!

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: