Завантаження ...

Як школярі бачать новий Кодекс етики

В Офісі підтримки громадських ініціатив 18 жовтня 2017 року відбувся семінар-тренінг «Дотримуємося Кодексу етики» для учнів-членів шкільних та міських дитячих громадських організацій. Метою семінару був збір думок славутицьких школярів щодо існуючого «Кодексу етики...

 

В Офісі підтримки громадських ініціатив 18 жовтня 2017 року відбувся семінар-тренінг «Дотримуємося Кодексу етики» для учнів-членів шкільних та міських дитячих громадських організацій.

Метою семінару був збір думок славутицьких школярів щодо існуючого «Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади», що був прийнятий у 2007 році, пропозицій та міркувань щодо нової редакції Кодексу.

Тренінг провела директор КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради, Арина Старовойтова.

Цього разу тренінг для школярів розпочався знайомством – кожен із присутніх назвав своє ім’я, а на першу літеру імені – найкращу рису свого характеру. Далі учасники зустрічі разом згадували, що вони знають про історію рідного міста, які традиції є у славутицької громади. Обговорили також й зміст основних розділів Кодексу етики Славутича. Командною роботою були виготовлені плакати із побажаннями від учасників про започаткування нових міських традицій, правил співіснування громади міста. Увесь семінар проходив у дружньому колі, у формі дискусій, у якій свою точку зору зміг висловити кожен.

Командою Офісу запланована подальша робота з виконання навчальної програми «Дотримуємося Кодексу етики» для різних категорій громадськості.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия