Завантаження ...

Запрошуємо взяти участь у благодійному годинному бігу

21 жовтня 2017 року з 11.00 на міському стадіоні «Каскад» з метою популяризації фізичної культури і спорту, пропаганди здорового способу життя серед широких верств населення, залучення дітей та молоді до регулярних занять спортом відбудеться легкоатлетичний пробіг «Годинний біг». К.

 

21 жовтня 2017 року з 11.00 на міському стадіоні «Каскад» з метою популяризації фізичної культури і спорту, пропаганди здорового способу життя серед широких верств населення, залучення дітей та молоді до регулярних занять спортом відбудеться легкоатлетичний пробіг «Годинний біг».

Реєстрація з 10:20 до 10:55 у Талліннському ФОК.

Програма пробігу


Годинний біг:

чоловіки вікові групи: до 18 років, 19 – 29 років, 30 – 39 років, 40 – 49 років, 50 – 59 років, 60 - 69 років, 70 і старші.
жінки вікові групи: до 19 років, 20 – 34 років, 35 – 49 років, 50 – 59 років, 60 і старші.
Біг 15 хв.: хлопчики та дівчата (окремо) вікові групи: до 8 років, 9 – 12 років.
Старт учасників легкоатлетичного пробігу: біг 15 хв. о 11-00, годинний біг о 11.20.

Учасники змагань

До участі у змаганнях допускаються всі бажаючи, учні комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, спортивних клубів, колективи фізкультури підприємств, установ та організацій. Кожний учасник змагань несе особисту відповідальність за стан свого здоров’я.

Нагородження
Переможці та призери за програмою «Годинний біг» (категорія чоловіки та жінки окремо) у всіх вікових групах нагороджуються дипломами та медалями відповідних ступенів. Переможці та призери за програмою «Біг 15 хв.» (хлопчики та дівчата окремо) нагороджуються дипломами та медалями відповідних ступенів.

Цього разу учасники виступатимуть під гаслом: «Біг заради життя» Адже під час забігу організаторами заплановано проведення акції по збору коштів для дитини, юного славутичанина, Федорця Романа, якому нещодавно виповнилося лише 14 років. Роман потребує пересадки серця. Для оперативного втручання необхідно зібрати 100 тис. дол. США.

Хлопцю необхідна допомога кожного з нас. Підтримайте дитину, прийдіть на пробіг, навіть у якості вболівальника, надайте посильну допомогу Роману!!!

Відділ молоді та спорту
Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молод


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия