Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Контрудар від Анатолія Гладченко на відкритий лист

У № 24 від 12.06.14 газети «Теледень Славутич» та на сайті Slavutych.Info було надруковано звернення до міського голови від Семена Гладкова – представника спорторієнтованих та небайдужих славутчан. Декілька тез у відповідь на відкритий лист:

У № 24 від 12.06.14 газети «Теледень Славутич» було надруковано звернення до міського голови від Семена Гладкова – представника спорторієнтованих та небайдужих славутчан


Анатолій Гладченко
Вкотре переконуюсь могутністю влади Славутича, котра вводить в оману своїх роботодавців – cлавутичан! Декілька тез у відповідь на відкритий лист:

1. На вимогу громади Славутицька міська рада створила тимчасову контрольну комісію (далі – ТКК) щодо перевірки діяльності директора КП «УФКСТ» Волкова І. О., адже останні роки від громадськості лунали підозри у зловживаннях. Саме з метою раз та назавжди підтвердити чи спростувати ці підзори й була створена дана комісія.

2. Депутатська група «Альтернатива» не була ініціатором створення ТКК. Ініціатором на підставі звернень мешканців міста був я.

3. ТКК складається з представників ВСІХ фракцій міської ради.

4. Жодних документів, відповідей чи пояснень від КП «УФКСТ» на вимогу комісії за півтора місяця роботи ТКК надано не було! Чомусь були відповіді від різних представників влади міста про те, що у КП «УФКСТ» все гаразд, попередні перевірки це підтверджують, всі «золоті», всі високо оцінюються – одним словом, відчепіться, це якась помста, й таке інше. Добре, якщо все так гарно, але дайте документи, ми надамо громаді відповідь про їхні підозри, проаналізуємо факти – і питання буде знято!

5. Щодо питання “досягнень” КП «УФКСТ»: переважна більшість майнових цінностей, котрі перебувають на балансі підприємства, – це спадок від держави, аж ніяк не досягнення керівництва підприємства! Тільки хочеться, щоби ви пригадали колишню спортивну базу міста та задали питання: «А куди воно все поділося?». Саме це питання турбує громаду міста та їх представників, і ще раз хочу наголосити: дайте документи – і питання вирішиться само по собі! Усі працівники міста, котрі задіяні в розвитку спорту, дійсно заслуговують на повагу та велику пошану за їхню наполегливу працю.

6. Щодо виборів. Це право кожного обирати та бути обраним, але робити завчасні обвинувачення на мою адресу, як голову ТКК, про якесь вигадане рейдерство, не з’ясувавши всіх обставин, якось некоректно. Вкотре запрошую всіх славутчан, за їх бажанням, прийняти участь в роботі ТКК!

З повагою,
представник територіальної громади м. Славутич,
депутат міської ради
Анатолій ГЛАДЧЕНКО


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: