Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Урочисте приймання виконаних робіт з термомодернізації Дитячого садку №1 «Калинка»

12 жовтня 2017 року фахівці команди підтримки Програми ЄС «Демонстраційні проекти Угоди мерів» (CoM-DeP) Максим Верещак та Дмитро Іваненко, на чолі з лідером команди підтримки Яном Ваандерсом, провели фінальний моніторинг виконаних робіт з термомодернізації Дитячого садочку №1...

 

12 жовтня 2017 року фахівці команди підтримки Програми ЄС «Демонстраційні проекти Угоди мерів» (CoM-DeP) Максим Верещак та Дмитро Іваненко, на чолі з лідером команди підтримки Яном Ваандерсом, провели фінальний моніторинг виконаних робіт з термомодернізації Дитячого садочку №1 «Калинка», що виконувались Корпорацією «Укртрансбуд» в рамках грантового проекту Європейської Комісії.

Після проведення ретельної перевірки об’ємів та якості робіт з термомодернізації навчального закладу, Ян Ваандерс зазначив, що Славутицький Дитячий садочок «Калинка» є одним з перших завершених об’єктів термомодернізації в Україні по програмі Європейського Союзу «Демонстраційні проекти Угоди мерів». Лідер команди підтримки Програми ЄС також відзначив, що якість робіт, виконаних Корпорацією «Укртрансбуд», відповідає в цілому європейським стандартам та вимогам грантового проекту Європейської Комісії.

Ключовий експерт команди підтримки Максим Верещак, відмітив, що запорукою успішної реалізації грантового проекту ЄС є злагоджена спільна робота Славутицької команди з реалізації проекту, будівельників та технічних фахівців з будівництва, а технічний експерт команди підтримки Дмитро Іваненко наголосив, що виконання будівельниками та технічними фахівцями рекомендацій європейських експертів обумовило якість термомодернізації дитячого садочку.

Мер Славутича Юрій Фомічев щиро подякував Європейській Комісії, фахівцям команди підтримки Програми ЄС «Демонстраційні проекти Угоди мерів» та керівництву Корпорації «Укртрансбуд» за проведену роботу, результатом якої є сучасний комунальний навчальний заклад, термомодернізований за європейськими стандартами.

Завідуюча дитячим садочком №1 «Калинка» Наталія Суріна передала від всього персоналу садочку та батьків дітей великий уклін всім, хто приймав участь в перетворенні навчального закладу в перлину енергоефективності.

Сьогодні Дитячий садок №1 «Калинка» є не тільки демонстраційним прикладом якісної термомодернізації, а й одним із стартових майданчиків на шляху до енергетичної незалежності України, резюмували учасники фінального моніторингу.


Детальнішу інформацію щодо реалізації грантового проекту Європейської комісії можна подивитись на сторінці проекту: www.slavnrj.in.ua


Команда з реалізації
проекту м.Славутич

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: