Завантаження ...

Привітання від Ярослава Москаленка

Дорогі співвітчизники! Щиро вітаю вас із Днем захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва! У нас, українців, 14 жовтня завжди асоціюється з мужністю та стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю своєму краю. Цього дня ми вшановуємо всіх...

 
Дорогі співвітчизники!

Щиро вітаю вас із Днем захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва!


У нас, українців, 14 жовтня завжди асоціюється з мужністю та стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю своєму краю. Цього дня ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого звання «Захисник України». І сьогодні в кожному домі віддають данину шани і поваги тим, хто в лиху годину війни мужньо боронить українську землю. Перед ними ми схиляємо голови, у них ми вчимося любити Батьківщину. Вірю: попереду в України багато здобутків та перемог. І найголовніша з них – це мирне небо, спокій і добробут в українських родинах.

Бажаю усім захисникам України мужності, стійкості, здоров’я та щастя, успіхів і надійного тилу! Нехай у віках живе світла пам’ять про ваш подвиг. Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних, і вдома на вас завжди чекає затишна гавань. І нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого! Слава Україні!

Народний депутат України Ярослав МОСКАЛЕНКО

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия