Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дерево зі Славутича ростиме в Брно!

Останні учасники поїздки до Чехії, яка стане завершальним етапом проекту MADE IN SLAVUTYCH і відбудеться з 23 по 29 жовтня, визначилися в останній момент. Головна натхненниця проекту Катержіна Шеда повезе українських гостей на чеське весілля, тож вирішено було провести конкурс-розіграш...

 

Останні учасники поїздки до Чехії, яка стане завершальним етапом проекту MADE IN SLAVUTYCH і відбудеться з 23 по 29 жовтня, визначилися в останній момент. Головна натхненниця проекту Катержіна Шеда повезе українських гостей на чеське весілля, тож вирішено було провести конкурс-розіграш серед пропозицій найоригінальнішого і найсимволічнішого весільного подарунка.

Серед пропозицій були: політ на повітряній кулі, вишитий рушник і вишиті сорочки, відео про традиційне українське весілля, весільна подорож до Карпат, 3D-привітання, український коровай і візіт українського президента, сервізи та чарки з українськими орнаментами. Перемогла ідея Вікторії Надточей – привезти зі Славутича і посадити в Брно дерево, що ростиме разом із новоствореною родиною. Катержіна Шеда оцінила символічне значення цього подарунка і важливий факт, що в Брно надовго залишиться якась річ зі Славутича.

Команда активно готується до поїздки і до центральної акції – чеського весілля в українському стилі!
Зв’язатися з нами можна за електронною адресою: madeinslavutych@gmail.com
Акція є частиною Днів української культури, які організує в Брно «Українська ініціатива».

Проект узяв під свій патронат мер Брно Петр Вокржал, його також підтримали:
Міністерство культури Чеської Республіки, Чеський центр у Києві, місто Брно, місто Славутич, «Українська ініціатива» Південної Моравії, «Українсько-європейська перспектива», Фестиваль документальних фільмів «86», МФДФ Іглави, Чеський центр у Празі та інші.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: