Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Створення Офісу підтримки громадських ініціатив в місті Славутичі

У серпні 2017 року завершено заплановані заходи проекту «Створення Офісу підтримки громадських ініціатив в місті Славутичі», що виконується в рамках Грантової угоди між Радою Європи та виконавчим комітетом Славутицької міської ради від 1 березня 2017 року. Проект фінансується за...

 
У серпні 2017 року завершено заплановані заходи проекту «Створення Офісу підтримки громадських ініціатив в місті Славутичі», що виконується в рамках Грантової угоди між Радою Європи та виконавчим комітетом Славутицької міської ради від 1 березня 2017 року. Проект фінансується за рахунок гранту в рамках спільного проекту Європейського союзу та Ради Європи.

Метою даного проекту стало створення механізму взаємодії між органами місцевого самоврядування та громадськістю для поліпшення прозорості щодо виконання етичних норм і контролю діючих етичних стандартів.

Основними завданнями Офісу підтримки громадських ініціатив є:

- розробка «дорожніх карт» для реалізації ініціатив громадських організацій та громадських активістів щодо виконання етичних норм і контролю діючих етичних стандартів;
- створення організаційно-технічних умов для роботи постійно діючих громадських експертних груп щодо виконання етичних норм і контролю діючих етичних стандартів;
- проведення навчальних, консультативних та інших заходів за участі громадських організацій та громадських активістів (у т.ч. дитячих та молодіжних) за напрямом «Дотримуємося Кодексу етики»;
- надання консультативної допомоги громадським об’єднанням, а також малому і середньому бізнесу, діяльність яких спрямована на соціально-економічний розвиток міста.

До Офісу на постійну роботу прийняті консультанти Анна Мороз та Олена Вялько, які є спеціалістами з вищою економічною освітою, комунікабельні, відкриті до співпраці з громадськими організаціями та громадськими активістами. План заходів Офісу наразі активно впроваджується командою Офісу, виконуються його пріоритетні завдання.

Запрошуємо усіх зацікавлених осіб 03 жовтня о 18:00 до приміщення Офісу підтримки громадських ініціатив (БК «Енергія», ІІ поверх) на презентацію результатів роботи проекту - «Офіс підтримки громадських ініціатив – офіс для кожного».

Основні виконавці проекту: виконком Славутицької міської ради, КП «Агентство регіонального розвитку», ГО «Спілка керівників і роботодавців».

Контактна інформація: 2-22-50, адреса для листування slavutich.ofis@gmail.com; Арина Старовойтова, Анна Мороз, Олена Вялько.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: