Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відкриття нового сезону у 86:Кіноклуб

Фестиваль кіно та урбаністики «86» у співпраці з КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради відкриває новий сезон у «86:КІНОКЛУБ». Це будуть регулярні покази якісного кіно з програми минулих фестивалів і не тільки! Цьогоріч відкриття "86:Кіноклуб"...

 

Фестиваль кіно та урбаністики «86» у співпраці з КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради відкриває новий сезон у «86:КІНОКЛУБ». Це будуть регулярні покази якісного кіно з програми минулих фестивалів і не тільки!

Цьогоріч відкриття "86:Кіноклуб" проходитиме у дружньому колі учасників та гостей ще одного славутицького фестивалю: з 22 по 25 вересня у місто завітає "ЗОСя" - 24-ий Міжнародний фестиваль дитячої демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича».

По завершенні нетривалої розмови-презентації з командою "86" про фестиваль, кіноклуб та Славутич, цього дня - 24 вересня - ми пропонуємо вам переглянути... три (3) фільми:

11.30 - «ТОЙ, ЩО БІЖИТЬ ІЗ НОЖИЦЯМИ» (Україна, 2016). Короткометражний документальний фільм про красу диких танців, а ще це портрет Кості — молодого співака постпанк-гурту «Бегущий с ножницами», який хотів би ніколи не виїжджати зі Славутича. Зафільмовано під час концерту PRICHAL UNION DVIZH на славутицькій залізничній станції у вересні 2016 року.

11.45 - СЛАВУТИЧУ, Я ЛЮБЛЮ ТЕБЕ (Україна, 2017). Кіно — наймолодший вид мистецтва. Славутич — наймолодше місто в Україні. Молодь знає про своє місто те, з чого точно можна зробити кіно. Фестиваль «86» запроcив юних славутичан і славутичанок до участі в кіноурбаністичному експерименті. Ми шукали несподівані теми, цікавих героїв і новий погляд на місто. А також молодих режисерів і режисерок, які мають що розповісти. У межах проекту відбулася серія лекцій, майстер-класів та практичних занять про кіно. В процесі народився короткий фільм — «Славутичу, я люблю тебе».

19.00 - РАДІАЦІЯ НА УЗБІЧЧІ
(Німеччина, 2016). Через історії та враження, пов’язані із зоною відчуження навколо Чорнобильської АЕС, фільм «Радіація на узбіччі» вимальовує портрет колишніх і теперішніх її жителів та досліджує складні людські наслідки Чорнобильської катастрофи, що спричинилася до спільної втрати, але також і особистого виживання.

Додаткова інформація - 2-10-90. Запрошоємо до 86:Кіноклуб.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: