Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Завершився пленер «Мальовнича Київщина»

Молодіжний мистецький пленер «Мальовнича Київщина» тривав із 19 по 23 серпня. Захід проходив у Бородянському районі Київської області. В ньому взяли участь й представники від м. Славутича, три молоді талановиті художниці: Христина Зубець, Катерина Бовкун, Альона Петренко.

 
Молодіжний мистецький пленер «Мальовнича Київщина» тривав із 19 по 23 серпня. Захід проходив у Бородянському районі Київської області.

В ньому взяли участь й представники від м. Славутича, три молоді талановиті художниці: Христина Зубець (17 років), Катерина Бовкун (23 роки), Альона Петренко (23 роки).

Всі художники працювали в техніці олійного живопису на полотні, зображуючи літні пейзажі. Під час пленеру для учасників були проведені майстер-класи з основ виконання портрету та пейзажу, інтерактивна робота з основ мультиплікації, кольорознавства та композиції.

І хоча наші славутичанки не вибороли призових місць, їх роботи отримали високі відзнаки та визнання. Також за результатами пленеру планується видання буклету, до складу якого увійдуть й картини славутицьких художниць. Натхнені краєвидами молоді митці перенесли мальовничі пейзажі Київщини.

Бажаємо нашим молодим митцям творчого натхнення та яскравих кольорів!

Більше фотографій та інформації ви можете знайти на сторінці «Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради» у мережі Facebook або за посиланням @molodsportslavutich


Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: