Завантаження ...

Я, ми, Україна

У м. Вишгород Київської області відбулося родинне свято «Я, МИ, УКРАЇНА». Головну увагу на святі було приділено спортивному змаганню «Моя спортивна родина». Команда від м. Славутича також була запрошена до участі у спортивних змаганнях. До складу кожної команди увійшли чотири родини: тато, мама та дитина (від 6 до 14 років).

 

07 червня 2014 у м. Вишгород Київської області з нагоди Міжнародного дня захисту дітей за підтримки благодійного фонду Ярослава Москаленка «Джерело надії» відбулося родинне свято «Я, МИ, УКРАЇНА». Головну увагу на святі було приділено спортивному змаганню «Моя спортивна родина», в якому взяли участь 5 команд із різних районів Київської області. Команда від м. Славутича також була запрошена до участі у спортивних змаганнях. До складу кожної команди увійшли чотири родини: тато, мама та дитина (від 6 до 14 років).

Наше місто на фестивалі гідно представили родини Пескових, Миронових, Курильових та Черняк. Капітаном команди м. Славутича одностайно було обрано відомого місцевого спортсмена-богатиря Курильова Андрія.

В ході змагання учасники мали показати найкращий результат на шістьох етапах: «Сумо», «Баскетбол», «Лижі», «Штанці», «Колесо», «Перетягування канату».

Команда зі Славутича зайняла ІІІ призове місце за загальним заліком. Вітаємо наші спортивні родини!!!
Крім спортивного змагання всі відвідувачі фестивалю мали можливість безкоштовно отримати морозиво та повітряні кульки, погратися з аніматорами та відвідати майстер-класи народних майстрів, пострибати на батуті та подивитись дитячу лялькову виставу, випробувати себе на канатній дорозі або в якості альпініста.

Таким чином, команда Славутича, не дивлячись на найбільшу віддаленість від місця проведення, неможливість взяти участь у тренуваннях перед змаганнями, виклалась на всі сто відсотків та виборола для міста призове місце. Наші спортивні родини, своєю участю у змаганні, хочуть донести думку до серця кожного славутичанина про те, що від нашої уваги, любові, виховання та власного батьківського прикладу залежить доля дітей, їх соціалізація та змістовне дозвілля. І якщо кожна родина буде ростити власних дітей у добрі, змалечку оточить їх любов'ю та милосердям, вони змінять життя на краще!

Служба у справах дітей та сім’ї
Відділ молоді та спорту

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия