Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запрошуємо до «Школи молодших інструкторів і командирів»!

З метою розвитку громадянської освіти молоді, підтримки молодіжних громадських організацій та об’єднань молоді, а також активізації молодіжного руху на Київщині, з 31 липня по 3 серпня планується проведення молодіжного заходу, спрямованого на підвищення рівня готовності молоді до...

 
З метою розвитку громадянської освіти молоді, підтримки молодіжних громадських організацій та об’єднань молоді, а також активізації молодіжного руху на Київщині, з 31 липня по 3 серпня планується проведення молодіжного заходу, спрямованого на підвищення рівня готовності молоді до територіальної оборони та служби в Збройних силах України «Школа молодших інструкторів і командирів».

Захід відбудеться на базі військової частини (с. Дівички Переяслав-Хмельницького р-ну Київської області).

Програмою заходу передбачені навчальні заняття, що спрямовані на освоєння військових спеціальностей:

 Інженерна підготовка.
 Топографія.
 Військовий рукопашний бій.
 Військова медична підготовка.
 Тактична підготовка.
 Розвідка.

Також заплановані вогнева підготовка з виїздом на полігон та військово-тактична гра «Сполох».

До участі в заході запрошуються ВСІ БАЖАЮЧІ віком від 16 до 35 років. Харчування, проживання і трансфер від Києва до місця проведення заходу та у зворотному напрямку забезпечується організаторами. Заявки на участь приймаються до 27 липня на електронну адресу: sport@slav.gov.ua У заявці необхідно вказати П.І.Б. заявника та контактний телефон.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: