Завантаження ...

Рукотворна карта «Вишивана моя Україна» – і у нас погостювала!

Працівники управління Державної казначейської служби України в м. Славутич Київської області 24 липня долучились до проведення Всеукраїнської акції «Вишивана моя Україна», що була ініційована Державною казначейською службою України з нагоди 25-річчя незалежності України. Київська область...

 

Працівники управління Державної казначейської служби України в м. Славутич Київської області 24 липня долучились до проведення Всеукраїнської акції «Вишивана моя Україна», що була ініційована Державною казначейською службою України з нагоди 25-річчя незалежності України.

Київська область стала 24-ю областю нашої країни, до якої завітала ця рукотворна та неповторна мапа-вишиванка. Мапа єдиної та неподільної України складається з вишитих руками скарбників всієї країни областей, із притаманними кожній з них народними мотивами візерунків.

Стібок за стібком впліталися у біле полотно любов до Батьківщини та вірність казначейській справі людей, що брали участь у цьому патріотичному заході. Мапа з відважними полярниками мандрувала і до Південного полюсу Землі – Антарктиди, і піднімалася на карпатську Говерлу, і побувала в зоні проведення АТО, і погостювала в кожному містечку та районі, де розташовані територіальні органи Казначейства. Не буде помилкою назвати її справжнісіньким оберегом казначейської родини!

На Центральну площу нашого рідного міста в рік 30-річчя його народження до художньо-монументального комплексу «Білий Ангел Славутича» мапа-вишиванка прибула після її презентації в Зоні відчуження та місті Чорнобиль. Завітала вона й до великого та дружнього колективу ДСП «Чорнобильська АЕС», де була презентована біля всіх значущих та важливих меморіальних споруд цієї установи, в тому числі поблизу об’єкту «Укриття» з побудованим Новим безпечним конфайнментом.

Щира подяка керівництву ДСП «Чорнобильська АЕС» за активну участь та організацію цього всеукраїнського заходу! У цього оберега попереду ще багато міст та містечок, сіл та селищ, обласних центрів на його шляху, але всім зрозуміло головне: потрібно по-справжньому любити нашу Україну, любити щиро та робити все для її розвитку та процвітання. З нагоди акції бажаємо Державній скарбниці завжди бути з горою!



О. В. БАЗИЛЕВА,
начальник управління ДКСУ
в м. Славутич Київської області

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия