Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Обмеження руху вантажного автотранспорту

Розпорядженням міського голови №94 від 05.07.2017 обмежується рух вантажного автотранспорту. Розпорядження прийнято з метою збереження від руйнування дорожнього покриття автомобільних доріг загального користування Славутич – Якір та Славутич – Мекшунівка в разі настання погодно...

 
Розпорядженням міського голови №94 від 05.07.2017 обмежується рух вантажного автотранспорту.

Розпорядження прийнято з метою збереження від руйнування дорожнього покриття автомобільних доріг загального користування Славутич – Якір та Славутич – Мекшунівка в разі настання погодно-кліматичних умов, за яких експлуатація великовагових транспортних засобів може призвести до значного пошкодження автомобільних доріг або негативно позначитися на безпеці руху (при температурі повітря вище +28°С).

Відповідно до розпорядження, з 10 липня на період підвищення температурного режиму повітря від +28°С і вище впроваджується обмеження руху великовагового транспорту загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь більше 7 т з 10.00 до 22.00 включно.

Це обмеження не стосується:

– пасажирського транспорту загального користування, аварійних служб та транспорту, що використовується при ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій;

– транспортних засобів дорожніх організацій, а також підприємств, що виконують роботи за ордерами Служби автомобільних доріг, погодженими з дорожньою поліцією.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: