Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

П'яний водій на КІА тараном прорвався через пропускний пункт «Славутич»

Прикордонники Білорусі повернули його українській стороні. Легковий автомобіль "КІА" прибув до міжнародного автомобільного пункту пропуску "Славутич". На під'їзді до пункту пропуску водій, різко прискоривши авто та проігнорувавши вимогу прикордонного наряду про зупинку протаранив шлагбаум.

 

Прикордонники Білорусі повернули його українській стороні

Автомобілем протаранив шлагбаум, повідомляє Державна прикордонна служба.


Легковий автомобіль "КІА" прибув до міжнародного автомобільного пункту пропуску "Славутич". На під'їзді до пункту пропуску водій, різко прискоривши авто та проігнорувавши вимогу прикордонного наряду про зупинку протаранив шлагбаум.

"З пошкодженим лобовим склом автомобіль продовжував рухатися в напрямку кордону. Аби зупинили порушника прикордонний наряд негайно задіяв стаціонарі засоби примусової зупинки транспортних засобів, але зазнавши чергових пошкоджень автомобіль вирвався з пункту пропуску. Порушника державного кордону на понівеченому авто відразу затримали на території суміжної країни. Інформацію про порушника білоруським колегам передали негайно",
- йдеться у повідомленні.

Прикордонники Білорусі повернули його українській стороні. На нього склали адмінпротокол за кермування авто п'яним та порушили кримінльне провадження за незаконний перетин кордону.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: