Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Літня школа особистісного розвитку дитини

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг. Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року.

 

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг. Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літні канікули – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів.

У період з 6 по 23 червня в Соціально-психологічному центрі м. Славутич працювала Літня школа особистісного розвитку дитини. Кожен день Літньої школи розпочинався із ранкової зарядки, яка придавала дітям бадьорості та веселого настрою. Щодня була якась цікавинка. Ми побували на різноманітних екскурсіях: в рятувальній службі, у Славутицькому відділенні поліції, на швейній фабриці, в дитячій школі мистецтв, де познайомились з особливостями та тонкощами різних професій.

Під час походу до Краєзнавчого музею діти вкотре пригадали історію будівництва нашого міста та сумні події аварії на ЧАЕС, які й стали стартом для будівництва Славутича. В художній студії «АКВА-АРТ» дітям показали різноманітні майстер-класи: ліплення з глини, малювання піском, «Аквагрим», від яких всі були у захваті. Але найбільше вражень всі отримали від відвідування Клубу сімейного дозвілля «КІНО». Там діти досхочу награлися в «місті професій», на ігрових площадках – лабіринтах та батутах. Дітвора залюбки приймала участь у спортивних змаганнях, квестах, літературних вікторинах, конкурсах, іграх. Веселощам, сміху та цікавим справам не було меж! Дуже швидко пролетіли три тижні, настала пора прощатися.

Але канікули тривають, а тому попереду ще два місяці розваг та відпочинку для дітей, а ми чекаємо на нову зміну…

Вихованці та колектив Літньої школи висловлюють щиру подяку за цікаві та пізнавальні екскурсії Рятувальній службі міста, Славутицькому відділенню поліції, Краєзнавчому музею, Клубу сімейного дозвілля «Кіно», Дитячій школі мистецтв, художній студії «АКВА-АРТ» та швейній фабриці ТВФ «ВЛАД».

Ірина ОЛЕКСА

 

Три тижні розваг та дружби


Нещодавно ми з 7-річним сином почули від знайомої дівчинки про літню школу-табір, до якої вона почала ходити під час літніх канікул. Син дуже зацікавився цією новиною, і ми вирішили подивитися, що ж то за школа і що в ній такого цікавого відбувається.

А цікавого, як виявилось, дуже багато! За три години, які діти там проводять, вони встигають: зранку, на свіжому повітрі, під веселу, гучну музику зробити зарядку, помалювати, погратися на вулиці і в ігровій залі в рухливі та пізнавальні ігри, та навіть сходити на безліч цікавих екскурсій, а найголовніше – це нові знайомства, нові враження та нові друзі. Дітям тут дуже подобається! Нудьгувати ніколи! Дуже насичена програма в Літній школи!

Шановна громадо, ви вже здогадались, де розташована ця диво-школа? Думаю, що більшість читачів вже має відповідь. Літня школа особистісного розвитку дитини працює в Соціально-психологічному центрі. А з 4 липня школа знову відкриє свої двері назустріч дітлахам. Тут вас радо зустрінуть, доброзичливо вислухають, і вашим дітям тут неодмінно сподобається!

Хочу подякувати директору Соціально-психологічного центру Віктору Васильовичу Одиниці за те, що за довгі роки праці він не тільки не розгубив колектив професіоналів, але й зміг його розширити. Тут працюють фахівці, які знають свою справу, небайдужі до дітей та працюють на благо майбутнього. Щиро дякуємо вам за вашу працю!

З повагою – Оксана та Ростислав Недільніченки.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: