Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Європейський тиждень сталої енергії: детальніше про анонси подій для славутичан та гостей міста

19 червня з 12.00 до 13.00 у котловані «Сухе озеро» відбудуться показові виступи з конкуру (подолання перешкод) від Славутицького міського Кінно-спортивного клубу. У виступах беруть участь 4 коня: Кентавр, Гіацинт, Бікфорд, Сварог, а також 6 вершників: Образцова Валерія, Хабел Валентина...

 
Показові виступи з кінного спорту

19 червня з 12.00 до 13.00 у котловані «Сухе озеро» відбудуться показові виступи з конкуру (подолання перешкод) від Славутицького міського Кінно-спортивного клубу. У виступах беруть участь 4 коня: Кентавр, Гіацинт, Бікфорд, Сварог, а також 6 вершників: Образцова Валерія, Хабел Валентина, Хабел Катерина, Крекер Єлизавета, Горбанюк Тетяна, Серий Данило. По закінченню виступів усім охочим буде запропоновано катання на конях.

Концерт вуличної музики від дуету акордеоністів «Akko Vita»

19 червня о 18.00 на Центральній площі, на сходах Кіноконцертного комплексу відбудеться концерт від дуету акордеоністів «Akko Vita» з міста Чернігова у складі Олега Ніколєнка та Єлизавети Карпенко. Унікальне музичне шоу! Ви маєте можливість послухати унікальний інструмент, якому підвладне все, від високої музики до панк-рока, інструмент, що може замінити весь оркестр. У програмі – «Кумпарсіта», «Кан-кан», «Політ джмеля», «Під небом Парижу», «Чардаш», «Червона рута», «Лібертанго» тощо. Запрошуємо усіх охочих на Центральну площу!

Урочистий велопробіг

19 червня о 18.30 відбудеться велопробіг, що стартуватиме з Центральної площі о 18.45, а фінішуватиме біля ресторану «Старий Таллінн» о 19.30. Організаторами велопробігу є клуб «Райдер Х» у співпраці із відділом молоді та спорту виконкому.
Однією з головних місій велопробігу є вручення міському голові Юрію Фомічеву Петицій щодо створення велосипедної парковочної станції та встановлення експерементальних дорожніх знаків на заміських дорогах навколо міста Славутича.

Підписання Петицій розпочали учасники Велодня «Славутич-2017».

Петиції підтримали працівники ДСП «Чорнобильска атомна електростанція», ДП «Управління забезпечення функціонування об’єктів Чорнобильської АЕС», ВП «Атомремонтсервіс», Славутицької медико-санітарної частини-5, славутицькі велосипедисти та небайдужі громадяни. У велопробігу бере участь міський голова Юрій Фомічев. Запрошуємо приєднуватися усіх охочих віком від 14 років. Діти віком до 14 років можуть брати участь, але тільки у супроводі батьків. Наявність велошолому вітається!

Концерт органної музики «Енергія душі».

Шановно запрошуємо усіх охочих на концерт органної музики «Енергія душі» славутичанки Юлії Ландау. Концерт відбудеться 19 червня о 18.30 у залі урочистих подій Славутицької мерії.
У програмі концерту прозвучить старовинна органна музика композиторів епохи бароко І. Пахельбеля та Й.С. Баха, романтична музика одного з найвидатніших французьких композиторів 19 ст. Сезара Франка, а також органні твори українських композиторів 20 ст. Миколи Колесси та Михайла Шуха. Завершить концерт один з найбільш красивих органних творів Й.С.Баха «Пассакалія і фуга до мінор».
Солістка - учениця органного класу заслуженої артистки України Ольги Дмитренко Юлія Ландау.

86: КІНОКЛУБ. Спеціальні покази.

Міжнародний фестиваль кіно та урбаністики «86» у співпраці з КП «Агентство регіонального розвитку» запрошує до «86:КІНОКЛУБ». Спеціальні покази відбудуться в рамках заходів Тижня сталої енергії у місті Славутичі 19 та 20 червня о 19.30 у Кіноконцертному комплексі.

19 червня відбудеться показ документальної стрічки «H2O MX» режисерів Хосе Коен, Лоренцо Хаґерман (Мексика, 2013, 82’).
Чи зможе 22-мільйонне мегамісто забезпечити себе водою? Мехіко розташоване не біля водойми, а посеред висушеного озера. Свіжу воду туди доводиться привозити з інших штатів. А стічні води, виходячи з міста, осідають на сільськогосподарських угіддях. Фільм досліджує екологічну ситуацію у долині Мехіко та боротьбу міста за виживання.

20 червня відбудеться показ документальної стрічки Bikes vs Cars («Вело проти Авто») режисера Фредерік Ґерттен (Швеція, 2015, 90’).
Велосипед – надзвичайний інструмент змін. Активісти та міста в усьому світі переходять на нову систему. Але потужні корпорації, що збагачуються за рахунок автомобілів, щороку вкладають мільярди у рекламу та лобіювання своїх інтересів. Фільм досліджує щоденну глобальну драму на дорогах світу.
Запрошуємо усіх охочих 19 та 20 червня о 19.30 до Кіноконцертного комплексу. Вхід вільний.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: