Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Особистих славутчан обрано!

Сесійне засідання розпочалося об 11.00. На цей час зареєструвалися 21 депутат. Міський голова подякував присутнім депутатам за їх відповідальність і явку на сесію, так як за регламентом сесія ради є повноважною, якщо в її пленарному засіданні бере участь більше половини депутатів від загального складу ради.

46 сесія Славутицької міської ради
Сесійне засідання розпочалося об 11.00. На цей час зареєструвалися 21 депутат. Міський голова подякував присутнім депутатам за їх відповідальність і явку на сесію, так як за регламентом сесія ради є повноважною, якщо в її пленарному засіданні бере участь більше половини депутатів від загального складу ради. До речі, на цей час не з’явився жоден депутат від групи «Альтернатива».( через деякий час прибув на сесію депутат Сердюк Б.В.)

Міський голова зауважив, щодо опозиції:
- Всі механізми у міській раді створені, всі умови є, будь ласка, вносьте пропозиції, вносьте проекти рішень, голосуємо і йдемо далі. Ми сьогодні знаємо на прикладі, що таке розбрат, агресія, що таке протистояння і до чого вони ведуть. Я не думаю, що Славутич заслуговує того, щоб така ситуація була і в нашому місті. Я буду максимально інформувати славутичан про те , що відбувається в Славутицькій міській раді, - підкреслив міський голова.

Затвердивши порядок денний, депутати спочатку розглянули організаційні питання. Сесія одноголосно затвердила головою Комісії з питань стратегії розвитку підприємництва, приватизації, орендних відносин, архітектури та будівництва Борисова В.В. Головою комісії з питань місцевого бюджету, фінансів, податкової політики обрано Кучеренко А.Л.

Депутати внесли зміни до бюджету, виділивши на програму «Турбота» додатково 150 тис.грн., у зв’язку з багаточисленними зверненнями від громадян міста, матерів та дружин військовослужбовців, самих мобілізованих славутичан, які констатують факти відсутності наймінімальнішого матеріально-технічного забезпечення і особливо бронежилетів, які потрібні в першу чергу для забезпечення безпеки життя. За інформацією воєнкома в гарячих точках перебуває 31 славутичанин( всього мобілізовано зі Славутича 61 особа)

Міський голова інформував депутатів, що за рішенням виконавчого комітету прийнято звернення до в.о.міністра оборони України Коваль М.В. та до підприємств, установ, організацій міста, жителів Славутича.
Депутати розглянули підсумки соціально-економічного та культурного розвитку міста за 1 квартал 2014 року, вирішили продовжити роботу щодо сприяння створенню нових робочих місць, розвитку малого підприємництва та залучення інвестицій в економіку міста. Виконання міського бюджету з початку року складає 107%.

Сесією прийнято рішення про нагородження відзнакою міської ради «За особистий внесок в розвиток міста» наступних славутичан:
Леонову Людмилу Миколаївну – заступника директора з навчально-виховної роботи Славутицького ліцею;
Скорохода Сергія Івановича – майстра з ремонту транспорту ДП УЗФО ЧАЕС;
Солодникову Надію Федорівну – старшого викладача з класу фортепіано, завідуючого фортепіанного відділу музичного відділення Дитячої школи мистецтв;
Тараброву Світлану Миколаївну – заступника директора з наукової роботи Славутицького ліцею;
Шаніну Лідію Миколаївну – завідуючу відділом молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради;
Салія Валерія Петровича – фінансового директора державного спеціалізованого підприємства «Чорнобильська АЕС»;
Сухорукова Володимира Івановича – заступника директора з економіки та ресурсів ВП «Атомремонтсервіс» НАЕК «Енергоатом»;
Качан Світлану Миколаївну – адвоката Київського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги;
Репеха Юрія Васильовича – директора малого приватного підприємства «Руно».
За рішенням міської ради до складу виконавчого комітету обрано Шикуна Віталія Анатолійовича - директора відокремленого підрозділу «Атомремонтсервіс» ДП НАЕК «Енергоатом».

Всього депутати розглянули 19 питань порядку денного. З прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті, в розділі «Документи. Рішення міської ради»

Людмила Любива




Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: