Завантаження ...

Увага: розшук!

Триває розшук військовослуж- бовців Збройних Сил України, які самовільно залишили одну із військових частин. Славутицький міський військовий комісаріат спільно з Військовою службою правопорядку у Збройних Силах України та Славутицьким відділенням Національної поліції ГУ...

Триває розшук військовослужбовців Збройних Сил України, які самовільно залишили одну із військових частин

Славутицький міський військовий комісаріат спільно з Військовою службою правопорядку у Збройних Силах України та Славутицьким відділенням Національної поліції ГУ Національної поліції в Київській області вживають заходів з розшуку та затримання військовослужбовців:

- старшого солдата ТРОЯНОВСЬКОГО Іллі Олександровича, призваного на строкову військову службу 21.05.2013 року Київським обласним військовим комісаріатом, який самовільно залишив військову частину.

- солдата ДОКОВА Микити Євгеновича, призваного за частковою мобілізацією 20.03.2014 року Славутицьким міським військовим комісаріатом, який самовільно залишив військову частину.

- солдата ХАНОВА Олександра Юрійовича, який був знятий з військового обліку Славутицьким міським військовим комісаріатом 26.06.2008 року, який самовільно залишив військову частину.

- матроса ГОЛУБЕНКО Андрія Юрійовича, призваного на військову службу за контрактом 26.10.2016 року Святошинським районним військовим комісаріатом м. Київ, який самовільно залишив військову частину.

- солдата ГРИВКО Олександра Михайловича, призваного на військову службу за контрактом 27.01.2016 року Славутицьким міським військовим комісаріатом, який самовільно залишив військову частину.

Просимо всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце перебування старшого солдата ТРОЯНОВСЬКОГО Іллі Олександровича, солдата ДОКОВА Микити Євгеновича, солдата ХАНОВА Олександра Юрійовича, матроса ГОЛУБЕНКО Андрія Юрійовича, солдата ГРИВКО Олександра Михайловича повідомити до Славутицького міського військового комісаріату за телефоном (04579) 2-03-08, або до чергової частини Славутицького відділення Національної поліції за телефоном (04579) 2-15-41.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия