Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У прокуратурі діє «телефон довіри»

З метою оперативного реагування на факти корупції в органах прокуратури в службовому кабінеті старшого прокурора відділу запобігання та протидії корупції в територіальних органах прокуратури Кандзюби Олега Володимировича встановлено «телефон довіри» та «електронна пошта довіри».

 
З метою оперативного реагування на факти корупції в органах прокуратури в службовому кабінеті старшого прокурора відділу запобігання та протидії корупції в територіальних органах прокуратури управління внутрішньої безпеки Генеральної прокуратури України Кандзюби Олега Володимировича встановлено «телефон довіри» та «електронна пошта довіри».

З інформацією про корупційні правопорушення, вчинення інших ганебних вчинків працівниками органів прокуратури Київської області, а також про порушення закону, які можуть завдати істотної шкоди інтересам громадян та держави, якщо не будуть негайно усунуті, можна звертатися на номер «телефону довіри» 286-24-58 та на електронну адресу «електронної пошти довіри» - korrupcia.kyivobl@gp.gov.ua

Анкетні дані особи, яка звертається, адреса її проживання, контактний номер телефону можуть надаватись лише, за її згодою.

Інформація, що надійде, обов'язково буде перевірена. За її результатами вживатимуться відповідні, заходи згідно з чинного законодавства.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: