Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Змагання важкоатлетів пам’яті Героїв Чорнобиля

У спортивному комплексі «Олімпієць з 19 по 23 квітня пройшов чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат віком до 13 і 15 років та XXVI відкритий Всеукраїнський турнір пам’яті Героїв Чорнобиля серед юнаків до 17 років. У змаганнях взяли участь збірні команди 22-х областей України...

 

У спортивному комплексі «Олімпієць з 19 по 23 квітня пройшов чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат віком до 13 і 15 років та XXVI відкритий Всеукраїнський турнір пам’яті Героїв Чорнобиля серед юнаків до 17 років.

У змаганнях взяли участь збірні команди 22-х областей України, а також спортсмени з Мозиря, Речиці, Гомеля (Республіка Бєларусь). Загальна кількість учасників становила 354 спортсмена (115 дівчат та 239 юнаків).

У складі збірної команди Київської області в чемпіонаті України Славутич представляли СІМ вихованців КДЮСШ – Євген Бубенко, Кирило Вихор, Костянтин Максименко, Антон Нечай, Владислав Овчаренко, Назар Познанський, Кирило Поплигін.

Усього двох кілограмів не вистачило Владиславу Овчаренку, щоби піднятися на вищу сходинку п’єдесталу пошани! В підсумку він завоював “срібло” у ваговій категорії до 62 кг із результатом у 146 кг серед юнаків до 13 років (ривок – 64 кг + поштовх – 82).

Боровся за бронзову медаль у ваговій категорії до 56 кг і Назар Познанський – у підсумку він п’ятий з результатом 101 (47 + 54) кг.

У командній першості збірна команда Київської області посіла 3-є місце серед дівчат до 15 років, серед юнаків до 15 років – 4-е, до 13 років – 7-е та 6-е відповідно. У ході змагань було встановлено 15 рекордів України та 17 рекордів турніру.

Це стало можливим завдяки старанням багатьох людей, які доклали неймовірно багато зусиль для створення належних умов для виступу спортсменів.

Хочу подякувати за допомогу в підготовці та проведенні змагань відділу молоді та спорту Славутича в особі Шаніної Л. М., КДЮСШ Славутича (директор – І. М. Жема), КП «УФКСТ» (директор – С. В. Філіпов), ДСП «ЧАЕС» (директор – І. І. Грамоткін), колективу працівників ремонтної групи (гол. інженер – Р. С. Гаращенко), СК «Олімпієць» (завідувачка – Л. В. Кішман), ФОК «Богатир» (завідувачка – Н. М. Гаращенко), колективу Київського ФОК (завідувач – Д. Р. Гаращенко), А. В. Курильову, М. А. Шаплику, колективу піцерії (завідувачка – О. В. Симонян), а також К. В. Кобилянському, О. М. Мекшуну Є. К. Туліну – за придбання спеціальних призів у номінаціях «За кращу техніку» та «Абсолютному переможцю» серед юнаків та дівчат.


Ю. П. КАЛЕНСЬКИЙ,
головний суддя змагань

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: