Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Життя-це диво! Диво-це ти!

Під цим гаслом пройшов 24-й міський конкурс творчості «Повір у себе» для дітей та молоді з обмеженими функціональними можливостями, у приміщенні Центру реабілітації дітей-інвалідів, учасниками якого були 37 осіб. Для усіх дітей та молоді це радісна подія, саме тут вони мають...

 

Під цим гаслом пройшов 24-й міський конкурс творчості «Повір у себе» для дітей та молоді з обмеженими функціональними можливостями, у приміщенні Центру реабілітації дітей-інвалідів, учасниками якого були 37 осіб.

Для усіх дітей та молоді це радісна подія, саме тут вони мають можливість розкрити увесь свій потенціал, продемонструвати, які вони талановиті, унікальні, рівні і неповторні.

Неперевершені виступи учасників оцінювало журі, яке очолив заступник міського голови Линкевич Олександр Бернатович. Гості і діти, були у захваті від свята, на устах посмішки, а на душі було тепло та затишно.
Прикрасою святкової програми були казкові герої: Баба Яга, Кіт Базиліо і Лісовик, які подарували глядачам незабутні враження та гарний настрій.

З великим захопленням і під щирі аплодисменти зустрічали усіх учасників конкурсу творчості «Повір у себе». Булава Ігор, Вілюра Михайло, Дикун Віталій, Іванова Олександра, Іваненко Олександра, Краснопольський Семен, Кириченко Юлія, Калашнікова Уляна, Ляшенко Богдан, Мірошник Дар’я, Навальна Наталя, Проценко Яна, Прохоров Сергій, Панченко Оксана, Руденко Інна, Тарасенко Анастасія, Халіфаєв Магомед та Шевченко Руслан визнані переможцями і нагороджені грамотами, всі учасники отримали подарунки та солодощі.
Окремо варто відзначити участь у конкурсі талантів переможниці багатьох українських та міжнародних конкурсів, молодої майстрині Інни Руденко, яка з великою люб’язністю представила свої роботи з бісеру та природного каміння для конкурсу «Повір у себе».

«Я завжди посміхаюся, у мене ніколи не буває поганого настрою!» - поділилася своїм невеличким секретом успіху Інна. Дівчина зазначила, що займається творчістю з 14-ти річного віку і незважаючи на нелегкі життєві обставини, вона здобула вищу освіту, за фахом соціальний працівник, та досягла омрійливих висот і не втрачає віри у себе!

Директор Центру із задоволенням запросила талановиту учасницю провести найближчим часом майстер-класс для вихованців ЦРДІ. Тож бажаємо Руденко Інні наснаги, творчого натхнення та реалізації свого неперевершеного таланту у подальшій творчості.

Особливої подяки заслуговують спонсори фестивалю, які виявились небайдужими до проблем дітей з обмеженими можливостями, а саме: ТОВ «АТБ-маркет», ГУП, керівник Макніл О.Н., ПП «Журавльова К.О.», Фізична особа-підприємець Кульгейко О.В., ПП «Максимець Т.В.», Репех В.І., «Студия Славутич» Шестак О.О., Фізична особа-підприємець Мордовцева Ю.І..

Щира подяка працівникам та директору культурно-мистецького закладу м.Славтич «Кіноконцернтний комплекс», Гніденко Ларисі Валеріївні, а також працівникам центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів та батькам, які підтримують своїх дітей у розвитку їхньої творчості.

Усім небайдужим людям, які творять добро, дарують щастя, посмішку, любов та радість дітям – НИЗЬКИЙ УКЛІН! Родинам бажаємо міцного здоров’я, родинного благополуччя, віри у добро та незабутніх вражень отриманих від життя.

Пам’ятайте, життя - це диво! Цінуйте кожну мить життя, наповнюйте себе життєвими барвами і даруйте це диво іншим!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: