Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До уваги тих, хто збирається відвідати колишні населені пункти сучасної Зони відчуження в поминальні дні

Шановні відвідувачі! Державне агентство України з управління зоною відчуження повідомляє, що, відповідно до підпункту 3 пункту 2 наказу Державного агентства України з управління зоною відчуження №50 «Про організацію та забезпечення проведення днів пам’яті (поминальних днів)» від 10.04.2017

 

Шановні відвідувачі! Державне агентство України з управління зоною відчуження повідомляє, що, відповідно до підпункту 3 пункту 2 наказу Державного агентства України з управління зоною відчуження №50 «Про організацію та забезпечення проведення днів пам’яті (поминальних днів)» від 10.04.2017, в’їзд громадян віком до 18 років на територію Зони відчуження забороняється.

Громадяни, які приїздять з неповнолітніми, обов’язково подають письмову заяву про те, що їх діти перебуватимуть на радіаційно забрудненій території з добровільної та свідомої волі батьків. Дати, коли можна буде відвідати кладовища у відселених селах Зони відчуження, а також містах Чорнобиль, Прип’ять* та смт Поліське, наведені у розташованій нижче таблиці:

 

* Відповідно до підпункту 4 пункту 2 наказу Державного агентства України з управління зоною відчуження №50 від 10.04.2017, місто Прип’ять відвідувати заборонено через аварійний технічний стан будівель. Йдеться про відвідування лише кладовища.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: