Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вуличний концерт для органу й електроніки

У вечір відкриття міжнародного фестивалю кіно та урбаністики «86» ми запрошуємо вас зручніше розташуватися на галявині у центрі міста Славутич, аби насолодитися призахідним сонцем і дозволити нам потурбуватися про звуковий супровід сутінкового міста. Ми гратимемо класичні...

 

У вечір відкриття міжнародного фестивалю кіно та урбаністики «86» ми запрошуємо вас зручніше розташуватися на галявині у центрі міста Славутич, аби насолодитися призахідним сонцем і дозволити нам потурбуватися про звуковий супровід сутінкового міста.

Ми гратимемо класичні органні твори, сучасну електронну музику, співатимемо середньовічні арії і розповімо вам історію про близькість [propinquitatem] яка прославляється [laudate] музикою.

Юлія Ландау - керівник і солістка зали органної музики у Славутичі, учениця органного класу заслуженої артистки України Ольги Дмитренко, брала участь у майстеркласах професора Маркуса Віллінґера (Німеччина) та Херіберта Метцґера (Австрія). Грала сольні концерти у Славутичі, Києві, Чернівцях, Одесі і Бердянську.

Маргарита Кулічова - також відома як Grisly Faye. Композиторка і акторка, за плечима якої 2 студійні релізи і численні виступи у різних країнах світу.

Знайомство Юлії та Маргарити відбулося на початку 2017 року і вони одразу взялися до роботи. Протягом першої тижневої сесії, яка відбулася у Славутичі, дівчата старанно вибудовували співпрацю поглинаючи літри чаю та обговорюючи музичні смаки у пошуках дотичних між двома досить відмінними музичними світами. З’ясувалося, що скласти програму, компонуючи класичні і сучасні твори які будуть зрозумілими слухачам - задача досить складна. Тож під час другої сесії, вже у Києві, дівчата склали програму спираючись на емоційну і чуттєву складову творів, які роз’яснюють, підтримують і доповнюють один одного, висловлюючись різними інструментами.

Запрошуємо усіх охочих славутичан на IV Міжнародний фестиваль кіно та урбаністики «86», який у цьому році проходитиме з 28 квітня по 02 травня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: