Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

86: КІНОКЛУБ. «ТРУБА»

Друзі! Запрошуємо вас на перегляд стрічки «Труба». Режисер: Віталій Манський (Росія, Німеччина, Чехія, 2013, 116’). Повнометражна документальна стрічка показує життя людей уздовж газопроводу Уренгой – Ужгород. Два епізоди «Труби» знімалися в Україні – на Чернігівщині та на Закарпатті.

 

Міжнародний фестиваль кіно та урбаністики «86» у співпраці з КП «Агентство регіонального розвитку» запрошує до «86:КІНОКЛУБ».

Друзі! Запрошуємо вас на перегляд стрічки «Труба». Режисер: Віталій Манський (Росія, Німеччина, Чехія, 2013, 116’). Повнометражна документальна стрічка показує життя людей уздовж газопроводу Уренгой – Ужгород. Два епізоди «Труби» знімалися в Україні – на Чернігівщині та на Закарпатті. Фільм отримав нагороду «За найкращий документальний фільм» на 48-му Міжнародному кінофестивалі в Карлових Варах (2013). «Труба» – це історія про Європу, яка починається в безлюдному просторі вічної зими російського Сибіру та закінчується на затишних пляжах Біскайської затоки. Навіть закони природи формують тут принципово різні парадигми людського існування. Що ж може об’єднувати такі різні стилі життя? Фізично вони сполучені між собою газопроводом «Західний Сибір – Західна Європа». Труба не просто з’єднала, але й нерозривно повязала «цю» Росію з «тією» Європою.

Віталій Манський народився 1963 року у Львові. Зняв більше десяти документальних фільмів для кіно і телебачення. Серед них: «Єврейське щастя» (1990), «Путін. Високосний рік» (2001), «Анатомія «Тату» (2003) про російську поп-групу, «Рідні» (2016).

Тож чекаємо вас 20 квітня (четвер) о 19.00 в приміщенні ІІ поверху ресторану «Старий Таллінн». Запрошуємо на перегляд усіх охочих славутичан, а також майбутніх волонтерів фестивалю кіно та урбаністики «86», який цьогоріч проходитиме з 28 квітня по 2 травня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: