Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Привітання народного депутата Ярослава Москаленко з Великоднем

Дорогі земляки! Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди Великодня! Воскресіння Христове – це свято тріумфу любові, милосердя і добра. Дуже хочеться, аби ніхто з вас у цей день не був засмученим, розчарованим чи зневіреним. Нехай Великодні дзвони наповнять серця і душі кожного з нас...

 
Дорогі земляки!

Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди Великодня!


Воскресіння Христове – це свято тріумфу любові, милосердя і добра. Дуже хочеться, аби ніхто з вас у цей день не був засмученим, розчарованим чи зневіреним.

Нехай Великодні дзвони наповнять серця і душі кожного з нас відчуттям краси, вмінням радіти дрібницям, бажанням жити і творити для наступних поколінь. Хай благодатна світла радість ввійде до кожної домівки, адже Великдень – одне з тих свят, яке консолідує. Адже тільки єдина нація, єдиний народ зможе відстояти мир та побудувати успішну і сильну державу.

Нехай наша Україна і кожна родина буде захищена від бід, розбрату, нещасть, хвороб і розбіжностей. Хай на нашій землі запанує мир, спокій, гармонія, порозуміння і Божа благодать. А Диво Воскресіння Христового надихає всіх нас на праведні справи!


З повагою,

Народний депутат України Ярослав Москаленко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: