Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицькій медичній частині № 5 надано допомогу

5 квітня представники благодійного фонду передали до медичної частини прилад для прослуховування сердцебитя плода. Це обладнання зазвичай використовується у акушерсько-гінекологічній практиці і значно полегшує лікареві нагляд за вагітними. Обладнання передано в рамках соціального-екологічного...

 
5 квітня представники благодійного фонду передали до медичної частини прилад для прослуховування сердцебитя плода. Це обладнання зазвичай використовується у акушерсько-гінекологічній практиці і значно полегшує лікареві нагляд за вагітними.

Обладнання передано в рамках соціального-екологічного проекту, який розпочато в Славутичі та у чорнобильській зоні відчуження. Його започаткували американці Лукас Нікєсон и Ерік Камберіан, котрі відвідували Чорнобильську АЕС протягом останніх п'яти років в рамках програми «RAD-ER» для професіоналів, розробленої паном Карлом Віллісом і Науковою установою Вілліса. Після повернення на батьківщину, розуміючи проблеми, які долає персонал ЧАЕС та мешканці Славутича, Л. Нікесон та Е.Камберіан створили фонд, діяльність якого має бути корисна так званій «чорнобильській громаді».

Нагадаємо, що 5 квітня на промисловому майданчику ЧАЕС представники благодійного фонду провели зустріч з представниками топ-менеджменту і персоналу станціїї, спрямовану на обговорення проекту регуляціїї кількості безпритульних тварин, що мешкають поблизу низки станційних об’єктів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: