Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«86» запроваджує квиткову систему. Ціна абонемента для славутичан − 86 грн.

Міжнародний фестиваль кіно та урбаністики «86», що цього року проходитиме в Славутичі з 28 квітня по 2 травня, вже чотири роки поспіль сприяє розвиткові українського мистецтва. За цей час сталися дивовижні зміни і відбувся культурний поступ. Команда фестивалю рада бути частиною цього руху...

 
Міжнародний фестиваль кіно та урбаністики «86», що цього року проходитиме в Славутичі з 28 квітня по 2 травня, вже чотири роки поспіль сприяє розвиткові українського мистецтва. За цей час сталися дивовижні зміни і відбувся культурний поступ.

Команда фестивалю рада бути частиною цього руху і хоче йти ще далі, у нові простори, аби втілити те, що зараз видається далеким і недоступним. Але такий рух можливий лише тоді, коли культурні ініціативи підтримує суспільство і вони стають повноправною його частиною. Цьогоріч команда фестивалю прийняла непросте рішення та вперше вводить систему продажу квитків.

Вартість «ранніх» абонементів для гостей фестивалю складає 250 грн, а звичайна ціна становитиме 400 грн. Проте для мешканців Славутича передбачена спеціальна опція – абонемент на всі події фестивалю за 86 грн. Квитки вже з’явилися в онлайн-продажу. А от славутичани зможуть придбати абонементи лише фізично у касі Кіноконцертного комплексу. Касса відкриється 5 квітня та працюватиме з 15.00 до 19.00.

Для покупки абонемента потрібно мати при собі документ, що посвідчує реєстрацію чи місце роботи в Славутичі. Квиток-абонемент необхідно буде обміняти на браслет з 28 квітня по 2 травня у фестивальній касі (в холі Палацу дитячої та юнацької творчості). Для певних категорій населення передбачений пільговий вхід.

Пенсіонери, учасники та ветерани АТО, громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС І та ІІ категорії мають можливість безкоштовно відвідувати всі події фестивалю. Для цього також із 28 квітня по 2 травня у фестивальній касі (в холі Палацу дитячої та юнацької творчості) необхідно отримати браслет, що видається на підставі посвідчення.

Однак команда фестивалю зауважує, що власники абонементів «86» для славутичан» та безкоштовних-пільгових-браслетів можуть відвідувати всі події фестивалю без квитків лише за наявності вільних місць. Вхід до зали буде можливий не раніше, ніж за 5 хвилин до початку сеансу. Пільговий абонемент і браслет не гарантують місця в залі.

Що входить до абонемента для славутичан? Всі кінопокази, вечірки та концерти (окрім позначених як безкоштовні), спеціальні події. Загалом на 5 днів фестивалю заплановано близько 30 платних показів, дитяча програма, концерт-відкриття, дискусії, театральний перформанс. Покази будуть проходити щодня з 29 квітня по 2 травня орієнтовно з 12.00 до 22.00.

Відкриття фестивалю відбудеться 28 квітня. Детальний розклад подій фестивалю буде доступний на сайті: www.86.org.ua за тиждень до початку фестивалю.





Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: