Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«КДЮСШ» м. Славутич - бронзовий призер Чемпіонату України з футзалу

З 22 по 24 березня 2017 року в м. Полтава пройшов Фінальний етап Чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2000-01 р. н. (вища ліга). В цьому році фінальні змагання приймала Полтава. Це чудове місто,чисте, привітне. Господарі посприяли тому, що б всі гості відчували себе як в дома.

 

З 22 по 24 березня 2017 року в м. Полтава пройшов Фінальний етап Чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2000-01 р. н. (вища ліга)

В цьому році фінальні змагання приймала Полтава. Це чудове місто,чисте, привітне. Господарі посприяли тому, що б всі гості відчували себе як в дома. В змаганнях старшої вікової категорії в цьому спортивному сезоні прийняло участь 20 команд з більше ніж 10 областей України. Після відбіркових етапів до Фінальної частини потрапило 8 кращих команд України, між якими і розгорнулась справжня боротьба за звання Чемпіона.

Група А
1. «КДЮСШ» м. Славутич
2. «КДЮСШ-8» м. Харків
3. «Лідер» м. Кобеляки
4. «Ладомир-2» Вол. Волинський

Група В
1. «Ладомир-1» Вол. Волинський
2. «Багіра-ИМС-3» м. Красний Лиман
3. «ДЮСШ» м. Конотоп
4. «Майстер м’яча » м. Харків

Ці змагання були найдраматичніші з усіх, в яких приймала участь наша команда. Адже не програвши жодної гри і зігравши дві нічиї, команда Славутича посіла почесне третє місце.

Всі ігри були видовищними та напруженими від початку до кінця. Перша гра славутичанок була проти команди «Лідер» з Полтавщини. Обидві команди хотіли перемогти і якщо перевага полтавчанок була в тому, що практично всі вони мали високий зріст та потужну комплекцію, то дівчата з Славутича були на порядок менші, але більш технічні та набагато швидші за своїх суперниць. Гра була досить динамічною. Під кінець другого тайму славутичанки вели в рахунку 4-3, при цьому мали змогу забити ще 5-6 м’ячів та воротар суперниць була на висоті. Кузнецова Ліза, виходила сам на сам з воротарем більше 5-ти разів та м’яч вперто не йшов у ворота. А от атака полтавчанок на останній хвилині матчу призвела до голу, і як не прикро, нічия 4-4. (Голи: Кузнецова Л.-2, Коваленко А.-1, Щербина Д.-1). Зробивши висновки та відпочивши, адже до місця змагань команда подолала 600 км, дівчата продовжили боротьбу за головний трофей змагань. Гра з командою «Ладомир-2» пройшла нервово, забивши два швидкі м’ячі дівчата ніби боялись йти вперед, тримаючи результат, і їм це вдалося. Суперники змогли забити гол, та на більше їх не вистачило. Рахунок 2-1.
Остання гра за перше місце в групі проти команди «КДЮСШ-8» Харків. І знову нам трішки не вистачило, забивши швидкий гол і практично при повній ігровій перевазі ми не реалізували безліч моментів, а суперник скориставшись неуважністю наших дівчат на останній хвилині забив м’яч з кутового. Ситуація: м’яч вийшов на кутовий, дівчата стали в стінку біля м’яча, суддя попросив відійти, і коли вони відходили, відбувся удар, і як результат - гол. Апеляція до суддів нічого не дала. Результат 1-1. І Славутич займаючи друге місце в групі грає за 3-4 місце в Чемпіонаті України, проти команди «ДЮСШ» м. Конотоп.

В цьому році ми вже зустрічались з командою Конотопу на відбірковому етапі, перегравши їх тоді з рахунком 5-4, і це була не тільки гра за 3-4 місце, а й такий собі матч реванш. Проаналізувавши всі слабкі сторони суперників, славутичанки розпочали гру за бронзу. Першими відкрили рахунок саме дівчата зі Славутича, а через декілька хвилин подвоїли його, а потім Кузнецова Ліза його потроїла, зробивши хет рик. Під кінець матчу конотопські дівчата змогли забити гол та на більше їх не вистачило, а славутичанки забили ще один м’яч, Чиженок Настя була першою на добиванні.

Отже команда дівчат «КДЮСШ» м. Славутич стає Бронзовим призером Чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2000-2001 р. н. (вища ліга).

Перше місце посіла команда «Ладомир-1» м. Володимир Волинський, а срібло повезли до дому команда «Лідер» м. Кобеляки.

На урочистому нагородженні команд свої нагороди також отримали Кузнецова Ліза, яка була визнана кращим нападником Чемпіонату України та Коваленко Альона – кращий гравець команди.

Список команди «КДЮСШ» м. Славутич «Бронзовий призер Чемпіонату України з футзалу» – Голубцова А., Коваленко А., Кузнецова Л., Чиженок Н., Щербина Д., Лукяшко А., Каранда М., Гатченко А.
Тренер команди – Панченко Володимир Володимирович.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: