Завантаження ...

На Дніпрі знову спіймали браконьєрів

Прикордонний наряд відділу прикордонної служби «Дніпровське» спільно з оперативно-розшуковим відділом на одній із заток Дніпрі поблизу с. Прохорів затримав двох громадян України, віком 61 та 60 років, які здійснювали вилов риби забороненим знаряддям, а саме – зяберною сіткою

Прикордонний наряд відділу прикордонної служби «Дніпровське» спільно з оперативно-розшуковим відділом на одній із заток Дніпрі поблизу с. Прохорів затримав двох громадян України, віком 61 та 60 років, які здійснювали вилов риби забороненим знаряддям, а саме – зяберною сіткою. В ході огляду місця події у браконьєрів вилучено заборонене знаряддя лову, гумовий човен та 145 виловлених незаконним чином рибин.



Сума завданої державі шкоди становить близько 24 тисяч гривень.

У діях затриманих громадян вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею 249 Кримінального кодексу України («Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом»), про що повідомлено співробітників Чернігівського відділу Національної поліції України. Крім того, за порушення прикордонного режиму, а саме за вихід на воду поза встановленим пунктом базування маломірних плавзасобів, на обох правопорушників складені протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності за статтею 202 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

М. С. КОЗАРЕВИЧ, заступник начальника  відділу прикордонної служби «Дніпровське» з персоналу, капітан
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия