Завантаження ...

Про вогонь нам требі знати, з ним не треба жартувати

Всі ми прагнемо забезпечити своїм дітям щасливе дитинство. Щасливе – означає безтурботне, цікаве, радісне, але найголовніше – безпечне. А найважливішою умовою безпеки маляти – є прищеплення йому з самого раннього віку необхідних знань про без-печну поведінку.

 

Всі ми прагнемо забезпечити своїм дітям щасливе дитинство. Щасливе – означає безтурботне, цікаве, радісне, але найголовніше – безпечне. А найважливішою умовою безпеки маляти – є прищеплення йому з самого раннього віку необхідних знань про безпечну поведінку.

Малечі завжди цікаво побачити на власні очі як працюють професійні рятувальники, ближче роздивитись великі червоні машини та спеціальне спорядження. В рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності рятувальники 42 ДПРЧ та провідний фахівець Славутицького міського сектору ГУ ДСНС України в Київській області Нечай Валентина Миколаївна надали таку можливість вихованцям дошкільного навчального закладу «Центр розвитку дитини».

Дітей чекала приємна несподіванка: справжня пожежна маши-на прибула до них у садочок. Малята мали можливість спілкування із справжніми вогнеборцями, побачили демонстрацію спецодягу, обладнання пожежної машини, всі пристрої для пожежогасіння, спостерігали за тим як пожежна драбина досягає другого поверху садочка. Особливо порадувала дітей можливість відчути себе справжніми героями, приміряти каску пожежного та посидіти за кермом автомобіля, а ще…., трішки посигналити, ну зовсім трішки. На згадку про захід діти охоче сфотографувались з вогнеборцями. В заході прийняло участь 102 вихованці закладу, педагоги та технічний персонал.

На нашу думку, таке невимушене спілкування допомагає дітям краще запам’ятовує основні правила безпеки, формує повагу до рятувальної служби та вчиться виконувати рекомендації вогнеборців.
Діти і колектив дошкільного навчального закладу «Центр розвитку дитини» висло-влює подяку рятувальникам 42 ДПРЧ та особисто Нечай Валентині Миколаївні, провід-ному фахівцю Славутицького міського сектору ГУ ДСНС України в Київській області.

Тетяна Кузьміна
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия