Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

86: КІНОКЛУБ – відбувся перший перегляд

Міжнародний фестиваль кіно та урбаністики «86» у співпраці з КП «Агентство регіонального розвитку» розпочали реалізацію нового спільного проекту «86:КІНОКЛУБ». 16 лютого 2017 року в приміщенні ресторану «Старий Таллінн» відбувся перший перегляд фільму у рамках «86:КІНОКЛУБ»...

 
Міжнародний фестиваль кіно та урбаністики «86» у співпраці з КП «Агентство регіонального розвитку» розпочали реалізацію нового спільного проекту «86:КІНОКЛУБ». 16 лютого 2017 року в приміщенні ресторану «Старий Таллінн» відбувся перший перегляд фільму у рамках «86:КІНОКЛУБ» — «Чорнобильські бабусі».

Ця документальна стрічка режисерок Голлі Морріс та Енн Боґарт (США) розповідає про жінок, які не полишають свої рідні домівки в радіоактивній чорнобильській зоні відчуження. Не дивлячись на таку серйозну, непросту тему та документальний формат стрічки, на перегляді зібралися близько 40 славутичан.

Тож, сподіваємося, що наступний перегляд зацікавить ще більшу кількість любителів «86», адже у кіноклубі ми плануємо регулярні безкоштовні покази якісного кіно з програми фестивалю і не тільки. Наступного разу збираємося 9 березня о 19.00 у ресторані «Старий Таллінн» (II поверх). Стрічку обираєте ви! Пропозиції пишіть на електронну адресу starovojtova888@gmail.com або телефонуйте 2-10-90.

Дякуємо за сприянню проекту власникам ресторану «Старий Таллінн» родині Володимира та Катерини Волкових.

Довідково. IV Міжнародний фестиваль кіно та урбаністики «86» пройде у Славутичі з 28 квітня по 02 травня 2017 року. Веб-сайт фестивалю http://www.86.org.ua/

Старовойтова Арина, заступник директора КП «Агентство регіонального розвитку»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: