Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Києві покажуть фільми фестивалю урбаністики

5-8 червня у Києві покажуть вибрані фільми Першого міжнародного фестивалю кіно та урбаністики “86″, що проходив у квітні в місті Славутич. До уваги киян(ок) і гостей столиці – спеціальна програма короткметражних фільмів ГРА В МІСТА, транссибірське полотно Віталія Манського ТРУБА...

 

5-8 червня у Києві покажуть вибрані фільми Першого міжнародного фестивалю кіно та урбаністики “86″, що проходив у квітні в місті Славутич. До уваги киян(ок) і гостей столиці – спеціальна програма короткметражних фільмів ГРА В МІСТА, транссибірське полотно Віталія Манського ТРУБА, захоплива афроамериканська стрічка БАЛТИМОРСЬКІ ВЕРШНИКИ, історії і звуки метрополітенів різних міст ТУНЕЛЬ СВІДОМОСТІ, мексиканська “Людина з кінокамерою” ВУЛИЦЯ ЛОПЕС і хіт фестивалю, індійський майже-мюзикл з міста Канпур ЗНЕСТРУМЛЕНІ.

“Фестиваль 86. Післямова” відкриється 5 червня о 20:00 презентацією та безкоштовним показом в арт-центрі Closer (Нижньоюрківська, 31). Наступні події відбудуться в кінотеатрі “Жовтень”, зала “Кіноман (Костянтинівська, 26). Детальніша інформація про фільми та розклад показів – на сторінці події у ФБ та на сайті фестивалю.

Олексiй Гончар
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: