Завантаження ...

Першим стартує футбол

З 3 лютого 2017 року в м. Славутичі розпочалися традиційні відкриті чемпіонати та турніри з видів спорту приурочені пам’яті героїв Чорнобиля. Першочерговою метою першого туру змагань була популяризація міні-футболу в місті, залучення дітей до систематичних занять міні футболом та їх оздоровлення...

 

З 3 лютого 2017 року в м. Славутичі розпочалися традиційні відкриті чемпіонати та турніри з видів спорту приурочені пам’яті героїв Чорнобиля.

Першочерговою метою першого туру змагань була популяризація міні-футболу в місті, залучення дітей до систематичних занять міні футболом та їх оздоровлення, пропаганда здорового способу життя.

Першими в боротьбу за медалі вступили юні футболісти футбольного клубу «Славутич» (ФСТ «Спартак») – тренер Шнайдер В.А. та «КДЮСШ – Славутич» (поза заліком).

Отже з 3 по 5 лютого 2017 року в м. Славутичі в спортивному комплексі «Олімпієць» пройшов відкритий Чемпіонат міста та турнір з міні футболу серед команд юнаків 2002-2003 р.н., в якому прийняли участь 12 команд: ФК «Десна 2002-1» (м. Чернігів), ФК «Десна 2002-2» (м. Чернігів), ФК «Юність 2002» (м. Чернігів), ФК «Десна 2003-1» (м. Чернігів), ФК «Десна 2003-2» (м. Чернігів), КДЮСШ (м. Славутич), ФК «Атлет» (м. Київ), ДЮСШ – «Атлет» (м. Київ), збірна футбольна команда Чернігівського району, ФК «Славутич-2002» (ФСТ «Спартак» м. Славутич»), ФК «Сновськ» (м. Сновськ, Щорс, Чернігівська область), ФК «Славутич-2003» (ФСТ «Спартак» м. Славутич).

Інтрига у відкритому Чемпіонаті міста між юнацькими командами у боротьбі за чемпіонські медалі та призові місця протягом 3-х днів показала наступний результат:

• I місце та золоті нагороди виборола команда ФК «Юність» (м. Чернігів);
• Срібло отримала команда ФК «Десна-2003» (м. Чернігів);
• Третю сходинку посіла збірна команда Чернігівського району.

На жаль наші спортивні клуби не змогли показати гарну технічну командну гру і не увійшли в число призерів чемпіонату.

На урочистому нагородженні чемпіонату були присутні почесні гості міста: депутат Київської обласної ради м. Славутича Володимир Удовиченко, виконавчий директор Київської обласної федерації футболу Василь Наливайко, Віце-Президент ПВК «Омега Консалтинг Груп» Тетяна Кебкало, Голова Славутицької міської федерації футболу Олег Копич. Вони щиро привітали чемпіонів та призерів чемпіонату з вибореними нагородами, побажали їм успіхів у навчанні та житті, щастя та подальших перемог на футбольних майданчиках. Виконавчий директор Київської обласної федерації футболу В.Б. Наливайко зазначив, що змагання пройшли на високому організаційному рівні та подякував організаторам за ретельну підготовку в проведенні турніру. Користуючись нагодою Василь Богданович вручив подяки почесним гостям міста за підтримку в розвитку дитячо-юнацького футболу в м. Славутичі від Київської обласної федерації футболу.

Команда-переможець та призери чемпіонату були нагороджені Кубками та дипломами, гравці – медалями, кращі гравці по амплуа – призами та грамотами від відділу молоді та спорту.

Спортивний захід відбувся за активної підтримки відділу молоді та спорту, Славутицької міської федерації футболу та приватної військової компанії «Омега Консалтинг Груп».


Відділ молоді та спорту

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия