Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чи буде День міста у Славутичі?

«За єдину Україну, за єдиний Славутич!» - під таким гаслом пройде відзначення 27 річниці міста Славутича. Основні заходи до Дня міста відбудуться , як завжди, в першу суботу червня. Оргкомітет обговорив програму свята, яка буде вся пронизана об’єднавчими ідеями, позитивними емоціями, спрямованими на добрі вчинки і справи.

 

«За єдину Україну, за єдиний Славутич!» - під таким гаслом пройде відзначення 27 річниці міста Славутича. Основні заходи до Дня міста відбудуться , як завжди, в першу суботу червня.

Оргкомітет, на чолі з міським головою Володимиром Удовиченком, обговорив програму свята, яка буде вся пронизана об’єднавчими ідеями, позитивними емоціями, спрямованими на добрі вчинки і справи.
Не порушуючи традицію, представники дитячих, учнівських, трудових колективів та гостей міста пройдуть урочистою ходою проспектом Дружби народів. Учасники ходи, безумовно продумають святкове убранство колон з національним колоритом різноманітних транспарантів.

Порадують Славутичан і творчі колективи міста. Чимало цікавих творів образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва буде представлено на виставці-продажі «Місто майстрів». Значна частина культурної програми відбудеться в міському парку. Готується і масштабна спортивна програма свята, в тому числі і для уболівальників футболу.

Славутич вшанує обдаровану молодь міста в навчанні, творчості, спорті. До Дня міста її численні представники отримають відзнаки міського голови. Напередодні свята, 6 травня, також відбудеться два громадсько-мистецьких заходи: о 15.00 у Палаці дитячої та юнацької творчості пройде «круглий стіл» «Славутич сьогодні. Погляд в майбутнє», за участю міського голови та молоді міста, а о 18.00 у залі урочистих подій, за рішенням міської рад вручатимуться відзнаки славутичанам «За особистий внесок в розвиток міста».

Людмила Любива

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: