Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

З вірою в перемогу

Важко пригадати коли на Майдані Свободи в Броварах збиралось стільки людей. Люди прийшли поспілкуватись з Петром Порошенко. Питаємо: «Цікаво подивитись на самого рейтингового кандидата?» і чуємо у відповідь: «Хочемо потиснути руку майбутньому Президенту країни!»

 

Важко пригадати коли на Майдані Свободи в Броварах збиралось стільки людей. Незважаючи на робочий день, ввечері 13 травня центральна площа міста була настільки заповнена, що багато кому доводилось займати місця аж на протилежному боці вулиці. Люди прийшли поспілкуватись з Петром Порошенко. Питаємо «Цікаво подивитись на самого рейтингового кандидата?» і чуємо у відповідь «Хочемо потиснути руку майбутньому Президенту країни!»

На зустріч прийшли не тільки мешканці Броварів. Люди з’їхались з усіх куточків нашого 98-го виборчого округу – Броварського та Баришівського районів, а також з міст Березань та Славутич. Щоб підтримати Петра Порошенка на сцену вийшли народні депутати Павло Різаненко, Володимир Ар’єв та відомий політик Юрій Луценко.

Казали про різне, але думка була одна – повалення Януковича то лише половина справи. Щоб остаточно дотиснути злочинний режим маємо об’єднатись та забути про політичні амбіції. Маємо обрати Президента ще в першому турі, бо другого туру виборів може й не бути – всі бачать як Кремль разом з бандитами «золотого батона» намагається розв’язати громадянську війну на сході України. Саме тому варто об’єднатись навколо кандидата який не побоявся ризикнути власним великим бізнесом підтримавши майдан. Кандидата якого однаково сильно підтримують і на сході і на заході країни і який дійсно має всі шанси на перемогу в першому турі – Петра Порошенка.

Петро Олексійович почав розмову з напружених подій на Донбасі. Розповів про своє спілкування з захисниками України, про їх проблеми та бойовий дух. Можемо пишатись нашими хлопцями які жаліються не на побутові умови, а на недостатню кількість снайперських прицілів та тепловізорів. І можему бути впевненими – обравши Президента 25 травня ми не втратимо схід нашої країни. Схвальні оплески у присутніх викликала позиція Порошенка говорити з терористами єдиною мовою яку вони розуміють – мовою сили.
Розмова вийшла не «казенним» викладенням програми кандидата, а спілкуванням на болючі теми. В тому числі і стосовно робочих місця та рівня життя. Маємо гарний приклад – «Рошен», де у 25-тисяного колективу середня зарплатня складає 7 тисяч гривень на місяць. Ця інформація викликала неабияке пожвавлення у присутніх – адже якщо керівник зробив таке на власному підприємстві, то він знає як зробити таке і по всій країні. І, на відміну від орієнтованих на експортну продукцію інших представників «великого бізнесу», розуміє важливість платоспроможності простих громадян для зростання економіки країни.

А ось відповісти на запитання «Чого очікувати Україні якщо перемоги в першому турі виборів 25 травня не буде?» Петру Порошенку не вдалося. Присутні почали скандувати «Буде! Буде!» Сподіваємось, що так і станеться – країна нарешті отримає дієвого головнокомандувача, ліквідує терористів і дійсно почне жити по-новому. Жити чесно, вільно, безбідно і безпечно.





Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: