Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Оголошено конкурс на створення візуального стилю бренду Славутича

Конкурс проводиться з метою створення та визначення єдиного візуального стилю міста бренду Славутича як втілення змістової, візуальної та словесної концепції бренду міста «Славутич – місто нових ідей». Серед завдань конкурсу – формування позитивного іміджу міста, підвищення його...

 
Конкурс проводиться з метою створення та визначення єдиного візуального стилю міста бренду Славутича як втілення змістової, візуальної та словесної концепції бренду міста «Славутич – місто нових ідей».

Серед завдань конкурсу – формування позитивного іміджу міста, підвищення його туристичної та інвестиційної привабливості на всеукраїнському та міжнародному рівні; промоція культурного, економічного, наукового та соціального потенціалу міста.

Переможець конкурсу отримує диплом та винагороду у розмірі 10 000 грн. Оргкомітет також залишає за собою право відзначити заохочувальними призами авторів конкурсних робіт за окремі елементи фірмового стилю.

Конкурс триває з 27 грудня 2016 року по 28 лютого 2017 року:
- І етап: з 27 грудня 2016 року по 20 лютого 2017 року – подання конкурсних робіт.
- ІІ етап: з 20 лютого 2017 року по 24 лютого 2017 року – півфінал для 5 (п’яти) конкурсних робіт, які набрали найбільше балів.
- ІІІ етап: з 24 лютого 2017 року по 28 лютого 2017 року – фінальне оцінювання та визначення переможця.

Конкурсні роботи подаються до 18:00 20 лютого 2017 року. Результати півфіналу конкурсу (інформація про 5 (п’ять) конкурсних робіт, що стали півфіналістами) оприлюднюються 20 лютого 2017 року. Остаточні результати конкурсу оприлюднюються 28 лютого 2017 року на офіційному сайті Славутицької міської ради (http://e-slavutich.gov.ua/) та в засобах масової інформації.

Конкурс є відкритим за складом учасників. Учасниками Конкурсу можуть бути юридичні та фізичні особи (окремі особи, авторські колективи, рекламні агентства, креативні студії, дизайнери тощо). Участь у Конкурсі є безкоштовною. Кожен учасник може подати необмежену кількість робіт.

Експертну підтримку Конкурсу надає робоча група з формування бренду міста Славутича на чолі із Дмитрієм Корчаком. Організаційна підтримка конкурсу здійснюється Комунальним підприємством «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради.

Для участі у Конкурсі необхідно до 20 лютого 2017 року заповнити реєстраційну форму за посиланням http://bit.ly/slavutychbrand_request

У разі зацікавлення умовами конкурсу, усім охочим, які напишуть на електронну адресу Конкурсу logoslavutych@gmail.com з темою в листі «Творче завдання» на електронні адреси буде надіслане детальне Творче завдання (бріф) та докладний опис унікальних характеристик міста.

Конкурсні роботи з позначкою «Відкритий конкурс на визначення візуального стилю бренду міста Славутича» прохання надсилати або подавати на розгляд в електронному чи друкованому вигляді на адресу: 07100, Україна, м. Славутич, Центральна площа, 5, Комунальне підприємство «Агентство регіонального розвитку», електронна адреса Конкурсу logoslavutych@gmail.com. Контактний телефон: +3804579-2-10-90.

Пропонуємо ознайомитися із Положенням Конкурсу, що затверджене розпорядженням Славутицького міського голови № 204 від 26.12.2016 «Про Відкритий конкурс на створення візуального стилю бренду міста Славутича».

Славутич – місто нових ідей. Бажаємо успіху усім конкурсантам!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: