Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вітання з Новорічними святами від Ярослава Москаленка

Дорогі земляки! Прийміть мої найщиріші вітання з Новим, 2017-м, роком та Різдвом Христовим! Для кожного з нас рік, що минає, був непростим та водночас багатим на пам’ятні події. Він був сповнений напруженої праці, звершень, пошуку правильних рішень та результатів.

Ярослав Москаленко
Дорогі земляки!

Прийміть мої найщиріші вітання з Новим, 2017-м, роком та Різдвом Христовим!

Для кожного з нас рік, що минає, був непростим та водночас багатим на пам’ятні події. Він був сповнений напруженої праці, звершень, пошуку правильних рішень та результатів.

У новорічну та Різдвяну ніч ми всі поринаємо в добре знайому з дитинства казку та нові мрії. Тож нехай чарівні зимові свята подарують вам радісний настрій, приємні зустрічі та здійснення найзаповітніших мрій! І хай новий рік стане для всіх нас роком добрих змін, а для України – роком зміцнення державності, повернення миру, соціально-економічного зростання та духовного оновлення!

Від усього серця бажаю, щоб Різдвяні свята були радісними, а новий рік – багатим на успіхи. Нехай життєва дорога буде щедрою на здобутки, а в родинах завжди панують злагода, любов і достаток. Здоров’я, натхнення та Божого благословення вам і вашим рідним!

Народний депутат України Ярослав МОСКАЛЕНКО

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: