Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Оголошено Конкурс сценаріїв та сценарних ідей «СВОЄ КІНО»

За організаційної підтримки департаменту «Славутицька кінокомісія» проходить Конкурс «СВОЄ КІНО» в рамках багатоскладового проекту «Дивись українське – твори своє майбутнє!». Організатори конкурсу шукають сценарії та ідеї для фільмів, де головним героєм є ініціативна людина...

 
За організаційної підтримки департаменту «Славутицька кінокомісія» КП «Агентство регіонального розвитку» проходить Конкурс «СВОЄ КІНО» в рамках багатоскладового проекту «Дивись українське – твори своє майбутнє!». Організатори конкурсу шукають сценарії, сценарні заявки та ідеї для фільмів, де головним героєм є ініціативна та відповідальна людина, яка своїми діями робить зміни, наближає краще майбутнє, надихає інших. Це мають бути свіжі ідеї динамічних людей, які зможуть сказати своє слово в кіно і розуміють свою життєву позицію більш широко.

Завдання проекту – через ігрові фільми доносити орієнтири і цінності, мотивувати людей на творчу активність. Проект повинен допомогти активізувати діалог в суспільстві про майбутнє, про те, яким ми його хочемо бачити, і які дії необхідно зробити, щоб воно стало краще.

Сценарні заявки жанрових обмежень не мають. В рамках конкурсу визначено три головні теми: «Ініціативи заради майбутнього», «Партнерство заради майбутнього» і «Майбутнє творять люди». По суті, це історії успіху, в будь-яких сферах і на будь-яких рівнях.

На Конкурс приймають сценарії до короткометражних ігрових фільмів тривалістю 3 хвилина, а це до п’яти аркушів друкованого тексту А-4. Історія, подана у cценарії, має бути зрозуміла та цікава для широкої глядацької аудиторії, драматургічно завершеною, життєствердною, мотивувати до дії, надихати.

Фіналісти I туру Конкурсу (сто авторів сценаріїв-фіналістів) отримають дипломи фіналістів Конкурсу. Переможці ІІ туру – Переможці Конкурсу, автори 20 сценаріїв-переможців – отримають від організаторів Конкурсу авторську винагороду за сценарії у розмірі 10 000 гривень, а з березня по серпень наступного року 20 сценаріїв-переможців конкурсу екранізують, і в 2017-2018 році фільми покажуть в кінотеатрах і на телеекранах України. Подача конкурсних робіт триватиме до 22 січня 2017 року.

Ініціатори конкурсу: Асоціація «Сприяння та розвитку кінематографа в Україні - «Дивись українське!» та компанія «ВАВІЛОН», генеральний партнер Проекту - Благодійний фонд Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього». Партнерська підтримка: Державне агентство з питань кіно, «Райффайзен банк Аваль», компанія «Baker Tilly Україна» та радіохолдинг «ТАВР МЕДІА». Умови участі у Конкурсі дивиться у РЕГЛАМЕНТІ КОНКУРСУ на сайті www.kinoua.org

Звертаємо увагу славутичан! За організаційної підтримки департаменту «Славутицька кінокомісія» КП «Агентство регіонального розвитку» з усіма зацікавленими особами проводяться творчі консультації щодо можливості подачі заявок на конкурс сценаріїв та сценарних ідей для ігрових короткометражних фільмів з метою подальшої екранізації та презентація проекту. З метою заохочення учасників конкурсу від міста Славутича краща сценарна ідея від одного із жителів/жительок міста буде профінансована Славутицькою кінокомісією. Зацікавлених осіб просимо звертатися до начальника департаменту «Славутицька Кінокомісія» КП «Агентство регіонального розвитку» Тетяни Нечай або до заступника директора КП «Агентство регіонального розвитку» Старовойтової Арини, службовий телефон 2-10-90.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: