Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Чорнобилі вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня у м. Чорнобилі відбулися урочистості, приурочені до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Участь в урочистому заході взяли представники від: Державного агентства України з управління зоною відчуження, керівники...

 

14 грудня у м. Чорнобилі відбулися урочистості, приурочені до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Участь в урочистому заході взяли представники від: Державного агентства України з управління зоною відчуження, керівники підприємств зони відчуження ДСП «Чорнобильський спецкомбінат», ДСП «ЦППРВ», ДП «ЦОТІЗ», ДСП «УКБЗВ», ДСП «Північна Пуща», ДСП «Екоцентр», Атомпрофспілки, ліквідатори, ветерани ЧАЕС.

Присутні вшанували пам'ять загиблих ліквідаторів хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника «Тим, хто врятував світ», меморіалу «Зірка Полин», Стели пам'яті та Вічного вогню в Парку Слави у Чорнобилі.

У Свято-Іллінському храмі проведено молебень за здоров’я учасників подолання наслідків аварії на ЧАЕС та відправлено панахиду за тими, хто вже пішов з життя.

У Будинку культури відбулися урочисті збори. Представник Атомпрофспілки у Чорнобильській ООП Микола Тетерін оголосив учасникам ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи подяку за мужність, відданість справі та високий професіоналізм, виявлені під час ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, і повідомив про вручення окремим ліквідаторам Почесних медалей.

ДСП «Чорнобильський спецкомбінат» було нагороджено Пам’ятним Кубком ДАЗВ та дипломом за перше місце в спортивних змаганнях, дипломи також отримали ДСП «ЦППРВ» та ДП «ЦОТІЗ» – за друге та третє місце відповідно.

Продовжилися урочистості проведенням концерту.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: