Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Третя Година Коду у Славутичі

Шановні славутичани! 10 грудня 2016 року у приміщенні Славутицької філії Національного технічного університету «Київський політехнічний університет» за адресою Московський квартал, 12 відбудеться Третя щорічна година програмування в Славутичі. Захід проводиться викладачами...

 
Шановні славутичани! 10 грудня 2016 року у приміщенні Славутицької філії Національного технічного університету «Київський політехнічний університет» за адресою Московський квартал, 12 (будівля Загальноміського бібліотечно-інформаційного центру, ІІ поверх) відбудеться Третя щорічна година програмування в Славутичі.

Захід проводиться викладачами Славутицької філії НТУУ «КПІ» з метою популяризації інформаційних технологій. Запрошуються всі охочі.

Довідково. Година Коду є глобальним заходом, що залучає десятки мільйонів осіб у більш як 180 країнах світу. Без попередніх вимог. Для всіх віком від 4 до 104. Година коду є одно-годинним вступом до інформатики, призначеним для демістифікації програмування, а також демонстрації того, що кожен може опанувати його основи і залучення учасників до сфери інформатики. Ця масова кампанія стала всесвітнім заходом визнання інформатики й підтримується більш, як 400 партнерами та 200000 вчителями з усього світу.

Контактні особи: Савельєв Максим Володимирович, електронна адреса ms@slavutych.city; Шаталов Володимир Михайловч, електронна адреса vladishat@gmail.com ; Старовойтова Арина Олександрівна, електронна адреса starovojtova888@gmail.com. Контактний телефон: 2-10-90.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: