Завантаження ...

Новини спорту за 22.11 - 26.11.2016

22 листопада в Славутичі в спортивній залі загальноосвітньої школи №1 стартувала ХХVIII міська спартакіада школярів. Першими змаганнями спартакіади були змагання з волейболу серед команд дівчат. В них брали участь 5 шкільних команд. Спартакіаду урочисто відкрили начальник...

 
22 листопада в Славутичі в спортивній залі загальноосвітньої школи №1 стартувала ХХVIII міська спартакіада школярів. Першими змаганнями спартакіади були змагання з волейболу серед команд дівчат. В них брали участь 5 шкільних команд. Спартакіаду урочисто відкрили начальник управління освіти і науки Н. П. Швець та головний спеціаліст відділу молоді та спорту, сайстер спорту СРСР О. Д. Ступа. Вони щиро привітали спортсменок, вчителів та суддів заходу з відкриттям змагань, побажали згуртованої чесної спортивної гри, успіхів у навчанні й житті, щастя та подальших перемог на спортивних майданчиках. Учасники змагань, вчителі та гості хвилиною мовчання вшанували пам’ять вчителя загальноосвітньої школи №3 Олексія Олексійовича Кублія.

У напруженій триденній боротьбі місця розподілились наступним чином:
I – команда ЗОШ №2 (вчитель – І. Ю. Балан);
II – команда ЗОШ №4 (вчитель – А. П. Карпенко);
III – команда ЗОШ №1 (вчитель – Р. С. Желязков);
IV – команда ліцею (вчитель – С. М. Жема);
V – посіла команда ЗОШ №3 (вчитель – В. П. Полегешко).
Команди переможці та призери змагань були нагороджені медалями відповідних ступенів та грамотами відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради.

22–25 лиcтопада в Харкові відбувся командний чемпіонат України зі стрибків на батуті. В ньому взяли участь наші спортсмени Іван Анонічев, Владислав Борисов, Данило Зозуля та їх тренери – Ж. В. Ломова, В. К. Савельєв. Вдалий виступ Данила Зозулі надав йому змогу виконати норматив майстра спорту України.
Вітаємо нашого спортсмена та його тренерів з високим результатом і бажаємо подальших перемог та успіхів!

25–27 листопада 15 учнів-вихованців відділення плавання взяли участь у Відкритих комплексних змаганнях «Бобридіада» у форматі фестиваль-спринту в м. Бориспіль серед дітей 2005–2008 рр.н. На «Бобридіаді» було більше 300 учасників зі всієї України, а також з Білорусії, Молдови, Угорщини. У кожній віковій категорії було більше 60 учасників!

Змагання проходили на високому організаційному рівні, за олімпійськими нормами. Славутицькі плавці отримали великий досвід виступу в змаганнях такого рівня, взявши участь у багатоборстві (в нього входить 4 стилі та комплексне плавання). У зв’язку з тим, що наші вихованці плавають лише п’ять місяців на рік, а решту часу займаються “сухим плаванням”, дуже важко утримати спортивний результат. Після трьох тижнів плавання наші спортсмени вийшли на той рівень, на якому закінчили минулий плавальний сезон. А щоби досягти того рівня, на якому виступають діти з інших міст та бути конкурентоспроможними, славутицькі діти повинні плавати хоча б 9 місяців на рік! Дуже хотілось би вирішити це наболіле питання, що турбує всіх жителів Славутича, які мають бажання оздоровлюватись протягом всього року.

Але, незважаючи на все, учні КДЮСШ гідно відстояли честь м. Славутича. Отже, вихованці КДЮСШ не лише отримують досвід, а й перемагають!

26 листопада
вихованці відділення дзюдо КДЮСШ були задіяні у Відкритому всеукраїнському турнірі на призи СК «Тріумф» в Києві. Золоту нагороду та кубок турніру виборов Ярослав Куцаєнко (вагова категорія +66 кг).


Відділ молоді та спорту
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия