Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перемога славутицьких футболісток

У м. Гребінка Полтавської області з 29 по 31 жовтня проходив відбірковий етап за вихід до фінальної частини чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2002– 2003 рр.н. та молодше. У змаганнях взяло участь 22 команди в чотирьох групах. До фінальної частини потрапили дві кращі команди...

 

У м. Гребінка Полтавської області з 29 по 31 жовтня проходив відбірковий етап за вихід до фінальної частини чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2002– 2003 рр.н. та молодше. У змаганнях взяло участь 22 команди в чотирьох групах.

До фінальної частини потрапили дві кращі команди з кожної групи. Команда дівчат «КДЮСШ» (м. Славутич) потрапила до групи "С". Її склад:
1. «Енергія–Дніпро-80» (Черкаси).
2. «Вікторія» (Конотоп).
3. «Надія» (Гребінка).
4. «Біличанка-93» (Коцюбинське).
5. «КДЮСШ» (Славутич).

Перша наша гра була проти земляків з Київщини, командою «Біличанка-93» з Коцюбинського. Гра тільки розпочалась і відразу ж на другій хвилині гол у ворота суперників забила Ліза Кузнєцова, а за сім хвилин рахунок вже був 5:0, опоненти розгубилися і вже до кінця гри не змогли зібратися, та все ж таки два голи їм вдалося забити, при цьому пропустивши аж… 13! Отже, рахунок 13:2 на користь славутичанок.

В наступній грі вже через годину нашій команді протистояли минулорічні чемпіони України в цій віковій категорії – «Енергія–Дніпро-80» з Черкас. Дівчата з «КДЮСШ» готувалися до гри дуже ретельно. І вже з перших хвилин обидві команди почали нав’язувати суперникам свою гру. Однак нашим спортсменкам це вдалося краще – і як результат: гол на сьомій хвилині. Повівши в рахунку, славутичанки почали відчувати себе більш впевненіше й їхні атаки ставали все гострішими. Це дало свої результати –вдалося забити ще чотири м’ячі. Гол престижу все ж таки черкасчанки змогли організувати. Загальний рахунок – 5:1.

Найважчою грою на змаганнях виявилась третя гра – проти «Вікторії» з Конотопу. Знову забивши першими (Настя Рождественська була першою на добиванні), ми повели в рахунку і могли безліч разів його подвоїти та потроїти, але воротар суперників немовби відчував м’яч і весь час рятував свою команду. Суперники теж змогли вдало провести одну атаку, однак на більше сили в них не вистачило. Гра так і закінчилася з рахунком 1:1.

В останній грі на змаганнях нашій команді протистояла місцева гребінківська команда «Надія». Перемога в грі давала можливість нам зайняти першу сходинку в турнірній таблиці, тому настрій був бойовим. На ворота суперників посипалися атака за атакою, воротар робила все, що могла, та сили були нерівні – і перший тайм закінчився з рахунком 5:0. У другому таймі наші дівчата змогли забити ще два м’ячі, при цьому не пропустивши жодного в свої ворота. На висоті була воротар команди Анна Голубцова.

Отже, славутицька команда дівчат «КДЮСШ» (тренер – В. В. Панченко, директор КДЮСШ – І. М. Жема) вийшла до фінальної частини чемпіонату України з футзалу серед дівочих команд 2002–2003 рр.н. (вища ліга).

Дякуємо міській владі, яка виділила додаткові кошти для участі наших команд в змаганнях такого високого рівня, та вітаємо дівчат з виходом у фінал і бажаємо їм наступних перемог!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: